Bildirim
AMD phenom II x4 925 işlemci sıcaklık sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Stock fan bile olsa boşta o sıcaklıklara erişmesi mümkün değil, tabi her şey olması gerektiği gibiyse. Bilgisayarınızda arka planda çalışan bi virüs yazılımı çalışıp pc yi şişiriyor falan olmasın. Yada İşlemci soğutucusu bi şekilde esnemişse aradaki termal macun işlevini yitirmişde olabilir. bence sırasıyla önce bi virüs taraması yapın, boşta dediğiniz sırada işlemcinin çalışıp çalışmadığını yada ne kadar çalıştığını izleyin. Sonrasında işlemci soğutucusu aşırı tozlanmış olabilir, basınçlı hava tutmanızda yarar var. En son olarakda termal macunu yenileyin, eskisini iyce temizledikten sonra. Benim önerilerim bunlar, umarım probleminiz hallolur. -
Öncelikle ilgiliniz için çok teşekkürler.Bu söylediklerinizin çogunu denedim. fakat sonuç aynı. yeni bir fan almam gerekecek galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpr_s -- 28 Şubat 2011; 20:21:54 > -
bendede aynı sorun athlon x3 450 4 çekirdek. kasa kapağı açık boşta ve fan auto iken 45 altına inmiyor bu işlemci max. 75 derece çalışırmış.elimde macun var fakat orjinali bozmadım ve bugün kullanmaya başladım hadi sürdük 40 derece olsun birde soğutu masrafımı çıksın kaldıki kasa ufak zaten sığmaz. yazın olsa tamam diyecem. 4 çekirdeğe sevinemeden bide bu çıktı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X