Şimdi Ara

AMD Phenom II x4 955 için Soğutucu Fan Öneri Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Phenom II x4 955 İşlemcim var ve Üstünde bulunan orjinal fanı çok ses cıkarıyor ve boştayken Isısı 50 derece cvarında(boştayken bile cok ses yapıyor.)..Yerine ses yapmayan ve iyi sogutan bır ısıtıcı almam gerekıyor dıye dusunuyorum benzer konular var ama tatmin edıcı bır cevap alamadım bu konuda tecrubelı olan arkadaslarımın yardımlarını beklıyorum...

Dipnot: Overlock yapmıyorum oyun oynuyorum ona göre bişeyler arıyorum.

• Çok geniş ürün yelpazesine sahip bir parça için tavsiye istiyorsunuz ancak işimizi kolaylaştıracak birkaç detay belirtin ki uygun tavsiye verebilelim;

Bütçe
    Kasa marka model (ebatlar için)
    Diğer sistem bileşenleriniz (ki boşta 50 derece o işlemci için bile yüksek bir değer) vs vs
  • Sessiz soğutucu istiyorsan 12 cm fanlı soğutuculardan almalısın. Xigmatek'in red scorpion, balder veya achilles modellerinden biri veya akasa venom işini fazlasıyla görecek soğutucular arasındadır...
  • bütçenizi söylerseniz burda yardımcı olabiliriz

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/akasa-venom-amd-intel-lga-775-1156-1155-1366-islemci-sogutucusu.html

Akasa Venom 48 dolar teknobiyotikte. İndirimi kaçırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Falcon

Sessiz soğutucu istiyorsan 12 cm fanlı soğutuculardan almalısın. Xigmatek'in red scorpion, balder veya achilles modellerinden biri veya akasa venom işini fazlasıyla görecek soğutucular arasındadır...

+1
  • Stock fan cok ses yapiyor max 200 tl civarinda sessiz calisicak bir fan onerebukirmisiniz??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX-4100 vs. Phenom II X4 965
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.