Şimdi Ara

Amd phenom ii x4 965BE Overclock Sorunu''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler . Benim işlemcim Amd phenom ii x4 965 BE çarpan kiliti açık ama çarpanı 20 yapınca anında mavi ekran veriyor 4ghz den yukarı çıkartamıyorum. Voltaj şuan 1.548 çarpan 19.5 Bus speed 206 Anakart Asus sabertooth 990 ram g skill sniper 1600mhz ''ramleri 1333 yaptım'' Daha fazla çıkarmak için ne yapabilirim

• bende de aynı işlemci var bende bir türlü çıkaramadım 4.0 ghz e.Ama ben o kadar yüksek voltaj vermedim.Siz biraz voltajı fazla vermişsiniz.1.5 ten sonra voltaj vermeseniz iyi olur.Bir de gördüğüm kadarıyla x4 955 ler daha rahat çıkıyor 4.0 ghz e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warchief46 -- 20 Haziran 2013; 17:32:38 >
  • Evet tanıdığım da 955 var onda böyle bir sorun yok. Direk çıkıyor kasa Thermaltake level 10 gt soğutucu Thermaltake frio ock %100 sıcaklık 75 ''peki ben nasıl çıkartabilirim bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hovaciva

Evet tanıdığım da 955 var onda böyle bir sorun yok. Direk çıkıyor kasa Thermaltake level 10 gt soğutucu Thermaltake frio ock %100 sıcaklık 75 ''peki ben nasıl çıkartabilirim bunu ?

bende de 965 var 1.48 volt ile 4.2 de kullanıyorum şu an işlemci fanı en ksık ayarda full ytükte 60 ı geçmiyor sizinkinde bir problem var
    tam olarak bıostan neler yaptığnızı yazabilir misiniz?
  • quote:

bende de 965 var 1.48 volt ile 4.2 de kullanıyorum şu an işlemci fanı en ksık ayarda full ytükte 60 ı geçmiyor sizinkinde bir problem var
    tam olarak bıostan neler yaptığnızı yazabilir misiniz?

Hatırlarsanız benim işlemciyle de uğraşmıştık 4.0 ghz için ama bir türlü başaramamıştık.Bu biraz da şans işi.Bazısı 4.5 leri falan görüyor bazıları da 4.0 ü göremiyor.
  • http://n1306.hizliresim.com/1b/n/pd6qc.jpg

Böyle yapıncada mavi ekran aldım.

Şuan Bus 206 çarpan 19.5 Voltaj 1.540 4030Ghz
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD X4 620 için Anakart
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://n1306.hizliresim.com/1b/n/pd6qc.jpg

Böyle yapıncada mavi ekran aldım.

Şuan Bus 206 çarpan 19.5 Voltaj 1.540 4030Ghz

bus 200 yapin carpani 20 yapin
    biostan qool&quiet ve c2 support(sizde farkli olabilir buna benzer birsey olmali) bunlari kapatin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam emin olayım yanlış birşeyi kapatmayım.
  • C2 support u göremedim
  • quote:

C2 support u göremedim
    quote:

C2 support u göremedim

Biosun advanced sekmesinde c1e ve cool 'n' quite var onları kapatıp deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warchief46 -- 22 Haziran 2013; 19:57:33 >
  • cool 'n' quite always disabled mi yapıcam ?
  • Cool'n'Quiet Disabled by CPU, Always Enabled, Always Disabled Bu seçenekler var

C1E Disabled miş zaten oraları hiç ellememiştim. Ama yinede mavi ekran var
  • kıytırık bi anakartla voltajsız 4.0 yapıyorum 955 i, sizin anakart felanda iyi ama.. soğutucunuz nedir ? cool in queit felan problem değil açık olsada olur..
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=RQcSql_6Oa8 Linke bakarsanız

evet video da 3.17 deki bölüö(alıntı yapın yoksa göremiyorum) tğmünü disabelled yapın c1e support gibi
    ve oc bölmesindeki turbo clock u disabelled yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo01470

kıytırık bi anakartla voltajsız 4.0 yapıyorum 955 i, sizin anakart felanda iyi ama.. soğutucunuz nedir ? cool in queit felan problem değil açık olsada olur..

Kasa Thermaltake level 10 gt soğutucum Thermaltake Frio ock
  • Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.