Arkadaş olduğumuzu sanmıyorum.Windows 7 puanına göre bu iki sisteminde performansı aynı.Gerçekte öyle mi? Windows 7 en zayıf parçanıza göre veriyor puanı.Windows 7 puanında Mhz ve cl değerlerinin hiç bir şey ifade etmediğini yukarda arkadaşım söylemiş.Ki en fazla alabileceği skor belli.Yani kesinlikle bir ölçüm aracı değil bu puanlar...
benim ramler corsair 4 gb 1600 mhz 7-7-7-20-25 zamanlamalarıyla çalışıyor ve amd phenom 2 x4 955 3600 mhz ht link 2420 nb freguency 2920 çalışıyor overcloklu windows 7 64 bit işlemci 7.4 ramler 7,9 ekran kartı 7,3 hardisk 5,9 puan alıyor acaba senin sistemin overclocksuz kaç puan alıyor yazabilirmisin
hala sorunu var bu seferde işlemciye oc olmuyor hele ekran kartına 1mhz bile oc yapamıyom 1.325 voltaj işlemcinin
Arkadasim sen oc yapmayi bilmiyorsun,islemci gayet iyi oc oluyor,en iyi iskence testini 4 binle gectim.
ayarların nedir sıcaklıklar nedir peki beni remden atıyor olabilir diyom sende kaç gb remv ar benim makinada ocsuz sistemiimin resmini eklerim bi arada
oc yapalım bakalım tüm sisteme 7.9bekliyom ben özellikle işlemci ve remlerden bide ekran kartım 5890 oc edition 1gb ama nedense bu sistemdecpu 85* emler ise975kalıyor 1hz bile ilerlemiyor eski makinemde ise 975cpu 1175relerdi acaba ne yapmalıyım biosdan onboard ekran kartını disablemi yapayım
pardon ekran kartım 4890 yanlış olmuş
ARKADAŞLAR Bİ KİŞİ CIKIPTA GÜÇ KAYNAĞIN SORUNLU DİYEMEDİ 6KERE VATANDA TAMİR GRDÜ ANCA GÜÇKAYNAĞI ALDIM DÜZELDİ 1000WATT EVEREST 80 PLUS ALDIM BİRAZ ISINIYOR AMA OLSUN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme