Şimdi Ara

AMD Phenom II X6 1090T Black Editon Kutu İçeriği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaslar AMD Phenom II X6 1090T Black Editon kutu içeriği icinde CPU sogutucusu warmı acaba? youtube dan izledim orda var görünüyo ama bilmiyorum belki ülke farkından değişik bir sey olabilir bilenler varsa söyleyebilirmi vatanbilgisiyardan toplatmak icin herseyin iparişini verdim ayriyetten 200tl ye cpu sogutucusu almıstım eger amdnin kutusundan cıkıyorsa ek aldıgım sogutucuyu takmamalarını söliycem

• Cpu soğutucu olarak stok fan çıkar tabiki de. Büyük ihtimal şöyle bir fan çıkacaktır Ama bu fan adeta bir elektrik süpürgesi kadar sesli çalışmakta. O işlemciyi aldıysanız hızaşırtma yapacaksınız diye düşündüğümden özel olarak aldığınız soğutucuyu takmalarında fayda var

AMD Phenom II X6 1090T Black Editon Kutu İçeriği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 1 Temmuz 2010; 19:28:18 >

• THERMALTAKE FRIO INTEL LGA775/1156/1366 & AMD AM2/AM2+/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU bu dahami iyidir ondan öle bi işlemcinin orginal fanı nası lolurda dandik olur kafam almadı :)
  • tamamdır arastırdım gercekten igrencmis kendi fanı ben thermaltake imi takarım :) iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolunayy07

THERMALTAKE FRIO INTEL LGA775/1156/1366 & AMD AM2/AM2+/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU bu dahami iyidir ondan öle bi işlemcinin orginal fanı nası lolurda dandik olur kafam almadı :)

Kutudan fan çıkıyor yalnız fan biraz sesli.
    Frio güzel bir soğutucudur ama imkan varsa 30tl daha ekleyip "ZALMAN CNPS10X EXTREME" almanızı tavsiye ederim.Vatan dışı bir yerden de soğutucu alırım derseniz Noctua D14te güzel seçim olur.

• İşlemciniz hayırlı olsun

1090T gibi o.c potansiyeli olan bir işlemciyi zaten stok fan ile kullanmak hata olurdu, seçtiğiniz soğutma ile kullanmanız çok daha iyi olur, ses ve serinlik açısından çok rahat edersiniz.

Malesef stok fanlar berbat, geçen hafta X4 925 'li sistem kurdum, stok fan boşta 50 derece ile 3500 devirde dönerken, yük altında 5500 devire çıkıyor, sesi düşünün yani, ayrıca soğutma da berbat 45 TL'lik AKASA fan aldık AK-968'di sanırım, boşta 1100 devirde ve 35 derecede işlemci seste ısı da düştü, çok kaliteli bir fan olmamasına rağmen durum böyle.

Bir de şu var tabi, kaliteli bir fan verseler kutuda bu sefer de THERMALTAKE FRIO vb. soğutucu ürünlerini üretenler nasıl satacaklar elindekileri değil mi

• Stok fan aslında dandik değil eski amd fanlarına göre iyi sayılabilir ama fan devrinin hızı çok fazla oluyor ve aşırı ses yapıyor. O yüzden almış olduğunuz soğutucu daha iyi performans verir hem full yükte fazla ısınmaz hem de daha sessiz çalışır. Soğutucunuzu daha ucuz birşey de yapabilirdiniz aslında ama sağlık olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK AMD PHENOM II X6 1100T
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fakat o paraya corsair h50 yada noctua d14 alın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

Fakat o paraya corsair h50 yada noctua d14 alın bence.

evet çok daha iyi bir tercih olur h50+güzel 2 fan alır 200e kullanır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.