Şimdi Ara

AMD pro sistem tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kendi donanımını önermekle uzman olunuyorsa benden uzmanı yoktur heralde Hd5770 öneririm, 1 tanesi kesmezse 2 tane al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtremee

Yok et o sistemi..O bütçeyle Amd toplanmaz.

Bu sistem senin yazdığında çok daha performanslıdır.Kasa ve monitörü yazmadım zevkine göre seçersin..

nasil yani... sen yok ol asil... baslikta AMD yazmis.. diledigi gibi de alir.. Biz Intel onerilerine girip, hayir AMD alacaksin diyor muyuz..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavimor

bu ekran kartını seçmemi bir donanım uzmanı söylemişti. Kendisi de sisteminde bunu kullanmış. 58 li serileri guzel soyluyorsunuz da bu aldığım karta göre neredeyse 2 kat fiyat farkı var aralarında.

Burada amd mi intel mi diye bir tartışmaya girmeyeceğim. İntel belki mantıklı görünür ama bizim amd ye gönül bağımız oldu nedense:)

Esasında ben oyle aman aman oyun kasmadığımdan bu sistem bana cok rahat yeter diye dusunuyorum. Test programlarında denedim tüm degerlerde neredeyse ilk 3 e giriyor.

Bir arkadaşımız bu paraya bu kasa alınır mı demiş. Bire bir bu kasayı incelemeden bence ezbere konuşmuş derim. Bir arkadaşımız bu paraya amd mi toplanır demiş ama altındaki kendi sistemi amd. Kim neye göre yorum yapıyor anlamış değilim doğrusu..

Amaç her zaman yardımcı olmak ve daha iyiyi bulmak önce bunu hatırlatıyım dostum...

HD4890 (Vapor-x) için seçtiğin kartın fiyatı; 400-450 TL arası bu durumda HD5850 (540 TL) almazsan hata etmiş olursun. 350-370 TL arası en fazla HD4890 için verilecek fiyattır, kaldı ki donanım uzmanı olan o arkadaş sana HD5770'i de önerebilirdi (300 TL ve gayette iyi bir kart) neyse detaya inmek istemiyorum fazla...

Seçilen anakart 380 TL civarında ve CrossFire desteği ön plan da FX yongalı, oyun hastası değilsen bu anakartı alman da hata olmuş. 180 TL'ye çok güzel anakartlar var.

Seçtiğin ramler de yine pahalı 330 TL civarı, 1333-1600mhz'in oyunlardaki farkını söylemeye bile gerek duymuyorum, buradan gereksiz olduğunu anlarsın 1600mhz'in...

Kasa da yine aşırı pahalı o fiyattan daha düşüğe Full Tower kasalar mevcut.

Monitöre birşey demem, zevk meselesi daha çok, ama diğer bileşenler olmamış fiyat yani boşuna şişirilmiş bu durumda çok performanslı bir sistem olmamış işin özü bu 450 - 500 TL kasaya vermek vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 24 Şubat 2010; 9:58:07 >

• Sisteme gelen yorumlara bakılırsa pek "PRO" olmamış gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan
    Ddr3 ramler 1.65v'de çalışır kardiş.

DDR3 ramler 1.6vle çalışıyorsa neden core i serisine 1.65v ram öneriyorlar? Her ram olurdu.
  • 4890 256 bit 5770 128 bit. onu seçerken önceliğim bu olmuştu. Hız olarak 5770 e göre dahaiyi performans verir diye düşünüyorum. Yanılıyor da olabilirim.

Anakart konusunda daha önceden oyunlarda kısa anlık duraklamalara sebep olan sorunlar yaşadığımdan bu sefer iyi bir anakart seçme zorunluluğu hisssettim.

Ram konusunda çok araştırmadım ama haklısınız.

Ama kasaya laf ettirmem:) birincisi bu kasayı ilk gördüğüm andan beri istedim gerçekten çok şık. Performansı da çok iyi. Çok sessiz çok hafif ve kaliteli işçiliği var. Mesela 300 civarı bi kasası vardı lian li nin. ;Dahili 700 wat psuply vardı. Onu yazdırdım bu çok pahalı diye. En son gittim kasadan geri döndüm aman battıysak 400 tl ye mi batacağız diye:)

Teşekkürler değerli yorumlarınız için. Bu şekilde belki bana faydası olmasa da:) bu şekilde bir sistem toplayacak arkadaşlar (belki) benim yanlışlarım sayesinde doğru sistemi toplayacaklardır...

quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Orijinalden alıntı: mavimor

bu ekran kartını seçmemi bir donanım uzmanı söylemişti. Kendisi de sisteminde bunu kullanmış. 58 li serileri guzel soyluyorsunuz da bu aldığım karta göre neredeyse 2 kat fiyat farkı var aralarında.

Burada amd mi intel mi diye bir tartışmaya girmeyeceğim. İntel belki mantıklı görünür ama bizim amd ye gönül bağımız oldu nedense:)

Esasında ben oyle aman aman oyun kasmadığımdan bu sistem bana cok rahat yeter diye dusunuyorum. Test programlarında denedim tüm degerlerde neredeyse ilk 3 e giriyor.

Bir arkadaşımız bu paraya bu kasa alınır mı demiş. Bire bir bu kasayı incelemeden bence ezbere konuşmuş derim. Bir arkadaşımız bu paraya amd mi toplanır demiş ama altındaki kendi sistemi amd. Kim neye göre yorum yapıyor anlamış değilim doğrusu..

Amaç her zaman yardımcı olmak ve daha iyiyi bulmak önce bunu hatırlatıyım dostum...

HD4890 (Vapor-x) için seçtiğin kartın fiyatı; 400-450 TL arası bu durumda HD5850 (540 TL) almazsan hata etmiş olursun. 350-370 TL arası en fazla HD4890 için verilecek fiyattır, kaldı ki donanım uzmanı olan o arkadaş sana HD5770'i de önerebilirdi (300 TL ve gayette iyi bir kart) neyse detaya inmek istemiyorum fazla...

Seçilen anakart 380 TL civarında ve CrossFire desteği ön plan da FX yongalı, oyun hastası değilsen bu anakartı alman da hata olmuş. 180 TL'ye çok güzel anakartlar var.

Seçtiğin ramler de yine pahalı 330 TL civarı, 1333-1600mhz'in oyunlardaki farkını söylemeye bile gerek duymuyorum, buradan gereksiz olduğunu anlarsın 1600mhz'in...

Kasa da yine aşırı pahalı o fiyattan daha düşüğe Full Tower kasalar mevcut.

Monitöre birşey demem, zevk meselesi daha çok, ama diğer bileşenler olmamış fiyat yani boşuna şişirilmiş bu durumda çok performanslı bir sistem olmamış işin özü bu 450 - 500 TL kasaya vermek vs...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.