Merhaba arkadaşlar, Oyunlarda fps açısından çok düşük değerler görüyorum. Bunun için ekran kartımı mı? işlemcimi mi değiştirmeliyim? Ekran kartımı değiştirirsem psu yu da değiştiricem sanırım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Anakart: Quadro G31S-CM 800 MHz Ekran kartı: Nvidia Geforce 405 Ram: 2 GB 800 MHz (2 adet) İşlemci: İntel Core Quad Q8300 2.50 GHz PSU: "Regular 200w - Peak 250w" yazıyor ("12V" girişinden"16A" akım veriyor. "192w" yapar sanırım gerçek değeri yanlış mı hesapladım bilemiyorum. ) PSU sizce r7 240'ı takarsam yeterli gelir mi? PSU değiştiriceksem "300w" gibi bir şey alabilirim ancak ekran kartıyla (400-450w al rahat et falan diyecek arkadaşlar olursa bütçe kısıtlı) Önemli olan "FPS" artışını işlemciyi değiştirerek mi? Ekran kartını değiştirerek mi gerçekleştirebilirim? Kafamdaki asıl soru bu.
Ekran kartını değiştirerek elde edebilirsiniz.Psunuz epey kötü ama r7 240da sorun çıkartmaması lazım.İşlemciniz r7 240 için fazlasıyla yeterli.
2. el elbette düşünebilirim bütçem 250-300 diyelim. r7 240 psu için uygunsa değiştirmeyi düşünüyorum ama sıkıntı çıkar mı emin olamıyorum. 2.el bi psu alırsam kesin çözüm olur mu?