Şimdi Ara

Amd R7 265 Iyi Midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar n11den toplama bir pc aldim. Fakat merak ettigim bir konu var ekran karti hakkinda. 16gb ram, amd 4.4 ghz islemci var. Pu pcye 4 GB ATI ASUS R7 265-DC2-2GD5-L 256BİT X16 GDDR5 iyi gider mi? Simdiden tesekkurler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehav3113 -- 16 Haziran 2015; 10:09:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayar konusunda biraz araştırma yapmanı tavsiye ederim ram den başka hiç bir bilgin yok ne anlatsak boş

• mehav3113 kullanıcısına yanıt
    hayaller http://forum.donanimhaber.com/m_105013300/f_//tm.htm#105211231

hayatlar cigolaytlarca ram cigoherzce amd işlemci

nerden nereye gelmişsin hazır toplama pc ye aferin sana ne desek boş güzel kazıklanmışsın
  • Sana hayırlı olsun demek isterdim ama n11'den pc alana ancak geçmiş olsun denir.
  • 4.4 ghz işlemci dediğin şey a10-6800k büyük ihtimal. apu sistem olduğu için güç kaynağı 300w felandır. 700 tlden fazla verdiyseniz geçmiş olsun
  • Hayır arkadaş anlamadığım şey , bu forumda dolaşıyosun. Hiç gördün mü hazır pc öneren ?
  • Konuyu gördükçe sinirim bozuluyor o kadar uğraşmışız gene tın.
  • Arkadaslar biliyordum bunun kotu birsey oldugunu. Iptal ettim sadece emin olmak istedim. Bu kadar sinirlenmenize gerek yok. Ne anlatsak bos diyen arkadas merak etme anlattiklarini anlarim mal deilim

• quote:

Orijinalden alıntı: mehav3113

Arkadaslar biliyordum bunun kotu birsey oldugunu. Iptal ettim sadece emin olmak istedim. Bu kadar sinirlenmenize gerek yok. Ne anlatsak bos diyen arkadas merak etme anlattiklarini anlarim mal deilim

Almadıysanız iyi etmişsiniz hocam bulaşmamanız daha sağlıklı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bir gb hastası daha, geçmiş olsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: sermer

Yine bir gb hastası daha, geçmiş olsun hocam

Son ettigim mesaja bakmadin mi? Bide kalkmis bana gb hastasi diyorsun. Once herseye bak, sonra konus. Konuyu unutmassam silicem zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Arkadaslar biliyordum bunun kotu birsey oldugunu. Iptal ettim sadece emin olmak istedim. Bu kadar sinirlenmenize gerek yok. Ne anlatsak bos diyen arkadas merak etme anlattiklarini anlarim mal deilim

Toplamaya karar verdim bu sefer kesin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Toplamaya karar verdim bu sefer kesin.

Siz hep aynı şeyleri tekrarlayanlara aldırmayın bütçenize uygun bir pc toplayın daha memnun kalırsınız.

• Herkes anasının karnında öğrenmedi pc toplamayı veya hazır pc nin farklarını. Gereksiz yorumlar yazmak yerine anlatıp yardımcı olun arkadaşa ki o da öğrensin. Haklı olabilirsiniz arkadaşlar fakat bu şekilde yaptığınız yorumlar bu pc yi sipariş eden arkadaşın moralini bozmaktan öteye gitmez.

• 16 cigolayt ram daha al 32 yap sadece 16 cigolayt ram 20 fps verir yani yükseltirsen 60 da akarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: neophronTR

16 cigolayt ram daha al 32 yap sadece 16 cigolayt ram 20 fps verir yani yükseltirsen 60 da akarsın

Haykırdım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sermer

Yine bir gb hastası daha, geçmiş olsun hocam

Son ettigim mesaja bakmadin mi? Bide kalkmis bana gb hastasi diyorsun. Once herseye bak, sonra konus. Konuyu unutmassam silicem zaten.

Konu benim konum olmadığından problem yok, sakin ol şampiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: neophronTR

16 cigolayt ram daha al 32 yap sadece 16 cigolayt ram 20 fps verir yani yükseltirsen 60 da akarsın

Kardesim mesajlari okusana. Bi bak mesajlara

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.