Şimdi Ara

AMD Radeon™ HD 7900 Serisi Kullanıcıları Kulübü 142 üye (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.216
Cevap
14
Favori
60.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saolasın Bambiyotik kardeşim şuan için sıkıntım yok kullandığım program iş görüyor
  • Orda elle yapılacak yontemleri denedım ve pcde o dedıgınız vırus ıle ilgili bişi cıkmadı daha sonra program yukleyerekte denyecegım. Ama şöyle birşey var görev yöneticisini açık bırakınca ekran kartına yuklenemıyor görev yonetıcısı acık bırakıyorum pc yi bısı olmuyor ama gorev yonetıcısını kapatınca hemen ısınıyor ekran kartı nasıl bir iştir anlamadım?
  • ben şu aralar sistemde ciddi sıkıntılar yaşıyorum atikmdag.sys mavi ekran mı dersin siyah ekran mı dersin driverları silip tekrar 14.4 e döndüm ama yine oluyor yine oluyor

bir de ekran kartı sıcaklığı boşta kaç derece olmalı benim kart boşta 40 derece sabit ama oyuna girdiğim anda 1-2 dakika içinde 55 e fırlıyor hiç böyle olmamıştı daha önce
  • 14.6 beta mantle kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

14.6 beta mantle kur.

hocam düzelir mi dersiniz daha önce 14.6 kurdum ama geri 14.4 e dönmüştüm
  • Sürücüyü ne ile kaldırıyorsun?
  • Sonicman kullanıcısına yanıt
    program ekle kaldır>amd catalyst sürücüsü>onar>hızlı kaldır
  • Öyle olmaz program ile kökten kaldırcaksın.

amd_cleanup_util_1.2.1.0 indir onunla kaldır sürücüyü.
  • Sonicman kullanıcısına yanıt
    hocam nerden indircem güvenilir bi link atarmısınız pmden
  • Google'a yaz amd_cleanup_util_1.2.1.0 bir sürü çıkıyor indir birinden.
  • quote:

Google'a yaz amd_cleanup_util_1.2.1.0 bir sürü çıkıyor indir birinden.

hocam amd nin kendi sitesi olmadığı için pek güvenemiyorum güvenilirmidir sizce
  • Virüs koruma programın yokmu pcde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 19 Haziran 2014; 18:04:15 >
  • quote:

Virüs koruma programın yokmu pcde?

var hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5BDC6BBAF -- 19 Haziran 2014; 18:06:50 >
  • Konu ne zamandır durgun... Bir kaç fotoğraf ile canlandırmak boynumuzun borcu :)

Buyurun Anakart güncellemesinden sonra 3 yollu Crossfire;
     AMD Radeon™ HD 7900 Serisi Kullanıcıları Kulübü 142 üye AMD Radeon™ HD 7900 Serisi Kullanıcıları Kulübü 142 üye AMD Radeon™ HD 7900 Serisi Kullanıcıları Kulübü 142 üye AMD Radeon™ HD 7900 Serisi Kullanıcıları Kulübü 142 üye AMD Radeon™ HD 7900 Serisi Kullanıcıları Kulübü 142 üye

• Bambiyotik kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan demekten başka ne diyelim :)
    Hayırlı olsun , güle güle kullan.
  • Kardeşim Trabzon'a yakın yerlerde otursan gel beraber okuyalım canına diycem ama maalesef :) Bu arada 3 yollu cfx yapacak olan arkadaşların başına gelebilecek bir sorundan bahsedeyim benim başıma geldi çünkü. Eğer kartların herhangi biri eski sürüme sahip bios var ise o kartı 3. konuma alırsanız (
    Fiziksel olarak söküp anakartın 3. pci sokatine takarak ) CCC'nin 3 yollu gpu algılaması aktif oluyor yoksa hiç bir şekilde çalışmıyor...
  • quote:

Hayırlı olsun , güle güle kullan.

Teşekkürler, darısı başına :)
    Hiçte kıskanmadım :))
  • Yahu olm niye her defasında ateşliyosun fitili :D
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.