Şimdi Ara

AMD Radeon HD 7990 video inceleme 'En hızlı ekran kartı test masamızda' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
5.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftada 2 Günde Temizlik Yapıyormu Acaba Çamaşır Bulaşık Felan O Paraya doğu
    dan Başlık Parası olarak Kullanıp Kız Alınır Her işini Görür :D

• 1 yıl 2 adet 7970 gücü saglar 1 yıl sonra driver destegi olmadıgı için 7950 den bile daha az performans verir hop verdigin paralar çöpe
  • Bu rahat her oyunu 2 yıl fullde açar
  • Ellerinize Sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow_Six

1 yıl 2 adet 7970 gücü saglar 1 yıl sonra driver destegi olmadıgı için 7950 den bile daha az performans verir hop verdigin paralar çöpe

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

1100 euro ne abi ebay dqn fiyatina bi bakiyim dedim yuhh gtx serisi dururken bu neden alinmali bu fiyata ucuz bisi degilki

GTX serisinin ne özelliği var? Bu kart en hızlısı, o yüzden de en pahalısı sorun mu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Yalnız Tomb Raider'da herşeyi en yükseğe çektik demişlerde AA'yı FXAA'da bırakmışlar, onu SSAA4X yapsalar sanıyorum FPS 60-80'lerden rahat bi 30'lara düşer

Aynen. AA ayarını hep 4X, 8XMSAA'ya ayarlıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

3.500 lira nedir?
    Parası olana pc oyuncusu olmak zevkli.

Bende 2 tane var fakat PSu dan dolayı çalıştıramadım 2 sini aynı anda 750W +80 PLUS PSu kaldrmıyor 2 sini 1200 W +80 GOLD PSU spariş ettim gelsin de crossfire ın dibine vurayım

Oha adamda 2 tane 7990 var.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

foruma yazdım cevap veren çıkmadı dün win 8 e geçtim her şey iyi güzelde overscan yapamadığım için kenarlarda siyah boşluklar kaldı catalyst yüklediğimde ise hiç bir ayar görünmüyo 4 tane seçenek var hepsi birbirinden gereksiz nasıl overscan edebilirim bir yardım çıldırdım ya geceden beri

Buraya cevabı yazıyorum her ne kadar görür müsün görmez misin bilmesem de. Eğer Catalyst Control Center'ı Türkçe kullanıyorsan Dijital Flat Panellerim, İngilizce kullanıyorsan My Digital-Panels sekmesine tıkla, açılan yerden Ölçekleme Seçenekleri (Dijital Flat Panel), İngilizcesi Scaling-Options (Digital Flat Panel) yazan yere tıkla orada ölçekleme ayarlama çizgisi var, ordan aşağıya doğru duran okla ayarlamayı yap uygula de tamamdır.

• Hazır konu yukarı taşınmışken belirteyim; bu kartın üretimi sonlandırılmış olabilir diyolla... Doğru mu belli değil ama doğruysa, ekran kartı dünyasının en hızlı EOL olan kartı olmuş demektir.
  • Kötü oldu yav..

Tabi geçmişte nvidia da sıkıntılara düşmüştü. GF100'ün güç tüketimi ve geç çıkması yüzünden 5970'e geç cevap vermesi, GT200a'nın güç tüketimi yüzünden 4870 X2'ye geç cevap vermesi vs.
    Ama nvidia en kötü zamanlarında bile hep tek GPU lideri oldu, hatta şu anki durum G80'deki üstünlüğü gibi. 7990'ın rakibi 690 bile, iki tane orta düzey GK104'ten oluşuyor. İleri gidip, GK110'la çok rahat GTX 790 üretebilir.

Neyse bakalım, konsollar sonrası AMD toparlayabilecek mi? Maxwell ile ölümcül darbeyi yemez umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: capoeira_GS

Arkadaşlar şaka gibi ama daha 1-2 sene öncesine kadar en pahalı ve en hızlı tek gpulu ekran kartını 1000-12000 tl civarında alabiliyorken şimdi 1800-2000 tl oldu ve yine aynı şekilde 2000 tl olan çift gpu ekran kartlarıda 3500-4000 tlden satılmya başlandı bu fiyatlar sadece Türkiyede ama neden ?????? %100 karla falan mı satıyorlar anlamış değilim bu ekran kartlarının yurtdışı son kullanıcı fiyatları belli hadi diyelimki bizde 50 $ daha fazla olsun son kullanıcı fiyatı bunu toptan aldıkları için büyük ihitmalle distribütörlerden alıyorlardır ve çok daha ucuza ama bize niye bu kadar pahalıya satmaya çalışıyorlar anlamadım ayıptır ya Türkiye koşullarına göre fiyatlandırma yapın sanki bura Abd,Japonya,yada Almanya falan gerçi oralarda burdakinden çok daha ucuza satıyorlar ama neyse...

Ülkede enflasyon yok diyenlere sormalısın kardeşim sen bunu , belki sana bunu cevabını yine yalanları doğrultusunda verebilirler :)

• Gavurların yaptıgı ve fiyatını onların belirledigi bir ortamda üstün zekanla eflasyona muhabbeti getirmen hollywood senaryolarına ilham kaynagı olacak cinsten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow_Six -- 4 Ağustos 2013; 15:24:34 >
  • Rainbow_Six R kullanıcısına yanıt
    Vergileri de gavurlar belirliyor dimi?
  • vergi ne alaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

vergi ne alaka

Fiyatlar vergiler yüksek olduğu için yüksek, yoksa bu kadar yüksek vergiler olmasa makul seviyelerde olur elektronik ürünler.
  • peki bunun enflasyonla bağlantısı ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doppelgangbanger kullanıcısına yanıt
    tabi ya vergi almamaları lazım o nu unuttum dünyada bi tek biz aıyoruz (bilgin olsun dünayda en az vergi alan devletlerden biriyiz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow_Six -- 4 Ağustos 2013; 21:13:07 >
  • lan şu ekran kartları için, ne bileyim soğutucu için, termal macun için birbirine laf sokanlara bitiyorum

dh harbiden ilginç kişilikleri bünyesinde barındırıyor..

otistik misiniz lan
  • Geçen ay kartın EOL olduğuna dair bazı söylentiler çıkmıştı. Yeni 13.8 sürücüsü ile birlikte kartın fiyatı da ciddi biçimde indirim görmüş. Yurtdışında şuan 820$'a alınabiliyor. Genel fiyat ise 900$ seviyesi.

http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=-1&IsNodeId=1&Description=hd%207990&bop=And&Order=PRICE&PageSize=100

1-2 gün önce XFX de 800$'a satıyordu kartını. Bu denli sağlam indirim gördüğüne göre büyük ihtimalle kartın üretimi durduruldu gerçekten de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 4 Ağustos 2013; 21:23:00 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.