Şimdi Ara

AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4] (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: to9y Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.902
Cevap
103
Favori
184.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #47
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende de 7900xt var, sleep sonrası pc uyanırken ya siyah ekranda kalıyor ya da kendini resetleyip baştan başlıyor. Sizde böyle bir sorun var mı peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HARBINGER kullanıcısına yanıt

Hocam o yazılımı nasıl indirdiniz? Ben sayfaya girince download butonu gözükmüyor. Ek bir yazılım kurup kullanma taraftarı değilim ama bendeki sleep sorunu ulps kaynaklı mı anlayabilmek için deneyeyim bende diyorum.

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

Yok hocam, ben de sleep' modundan sonra ram'lerin düzgün çalışmadığını farkettim 7800x3d cpu ile

Intel platform kullanıkrnede sleep modundan çıkış sonrası farklı sorunlar yaşıyordum

• Benim 7900 gre pure modeli geldi bu kırmızı yanan yeri degistiremiyoruz herhalde?
    AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt
    AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4]github
    Release v5.2 · RedDot-3ND7355/MPO-GPU-FIX
    https://github.com/RedDot-3ND7355/MPO-GPU-FIX/releases/tag/Hotfix3

Bu linke tiklayip alttaki resimdeki siyah ile isaretledigim text e tiklarsaniz indirme islemi baslatiliyor.

• corsairms kullanıcısına yanıt

Test sitelerinde değişmediği ama üzerinde "LED SWITCH" yazan yerdeki switch ile kapatabildiğiniz yazıyor.

• SpeedTwelve kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam akşam deniyeyim

edit hocam dediginiz gibi ordan kapattım teşekkürler tekrardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 3 Nisan 2024; 18:11:23 >
  • 7800 xt den 7900 gre'ye dönmeye başladı gibi fikrim xfx nasıldır önerir misiniz var mı kullanıcısı bursda?
    Ne yurt içi ne de yurt dışı xfx modeline özel inceleme bulamadım.

• Feunard kullanıcısına yanıt

7900XT Merc serisini kullanıyorum markanın. XFX, AMD için kaliteli kartlar üretiyor. O yüzden içiniz rahat olabilir. Merc serisi en tepe modeldir. Misal Asus'taki ROG Strix gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to9y -- 3 Nisan 2024; 16:46:40 >
  • to9y kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, 7900 gre için tek model çıkartmışlar , kartta merc quick vs ibareler yok ama kodunda merc geçiyor. Sanıyorum sadece tepe modeli üretmişler.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu

• Feunard kullanıcısına yanıt
    Fikriniz XFX 7800XT 'den yana ise ilanıma bir göz atabilirsiniz, iyi akşamlar.

• Arkadaşlar 7800 XT ve 7900 GRE arasında uçurum fark var mı, yani ikisi arasında hangisini öneririsiniz. 7900 GRE sıfırı 21bin küsür tl, 7800 XT'de 21 bin küsür tl. İki üründe aynı fiyat olunca biraz kafam karışmadı değil açıkçası.

• Gye_Baek kullanıcısına yanıt

Ben yeni 7900 gre aldım ikisini araştırdıgımda ortalma 20 fps daa yüksek sonuçlar veriyor gre modeli sonuçta hemen hemende aynı para gre daha mantıklı

Aynı para olması kafamı karıştırdı işte, bende dedim 7900 gre acaba zayıflatılmış bir model felan mı diye ama videolardan baktığım kadarıyla 4070 super kadar etkili bir kart. Siz nereden aldınız hocam bu arada.

Sinerji den aldım sapphire pure modeli beyaz renk.

Bende siyah modelini düşünüyordum. Hocam 3 model var görmüşsünüzdür birisi 21 bin tl diğeri 23 bin tl. aralarında bir fark var mı benim bildiğim.

pulse modeli birde xfx var pulse işinizi görecektir bu ürünler zaten 5nm çok ısınan bir ürünler degil.

Anladım hocam, bilgi için teşekkürler tekrardan.

İkisi arasında performans farkı %10-20, RT de core sayısı fazla olması 7900 GRE yararına farkı açabiliyor.
    Aynı fiyata GRE tavsiye ederim 18 civarına 7800XT vardı bir ara o fiyatta olsa arada kalırdım ben de.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.