Şimdi Ara

Amd Ryzen 1600 RAM önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bende vatanda kingston bulamadığım için sizin verdiğiniz linkteki ramlerin 8 gb olanını aldım.Yorumlarda uyumlu yazmışlardı ama işin aslını şimdi öğrenmiş olduk.O zaman güncelleme gelene kadar bekleyeceğiz.Son olarak bios güncellemelerini biostan mı yapıyorsun yoksa masaüstünden mi yapıyorsun hocam?Bios güncelleme konusunda biraz hassasım.Msi anakarta masaüstünden bios güncellemesi yaparken anakartı uçurmuştum.Kendi programıyla yapmama rağmen uçmuştu.Gerçi üstünden bayağı bir zaman geçti.Şimdiki anakartlar bu konuda daha stabildir kanımca.
  • frozen125 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

İki sorum olacaktı. Anakartı Plus modeli seçmenizin bir sebebi var mıydı, karttan memnun musunuz ?
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    Bios güncellemesini Ezflash (Asus'un Biosta olan bir özelliği) üzerinden yapıyorum 4-5 kere güncelledim bir sorunla karşılaşmadım. Ram konusunda ise bazı kişiler bu ramleri 2933 de çalıştırmayı başarmış fakat bazılarında anakart farklı olduğundan kesin birşey diyemem. Benim kullandığım anakartın QVL listesinde de bu rami DOCP ile 2933 de çalışıyor gösteriyor ama bende olmadı dediğim gibi. En iyisi gelecek güncellemeleri beklemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozen125 -- 3 Ağustos 2017; 16:59:17 >
  • Prokizya kullanıcısına yanıt
    Anakartı ilk önce aşağıdaki model düşünmüştüm
    https://www.msi.com/Motherboard/B350M-GAMING-PRO.html#productFeature-section?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Fakat forumdan 5-6 kişi Asus'un bu anakartı daha iyi deyince plus modelini araştırdım. Girişleri daha fazlaydı (Ram girişi, Pcı etc.). Ek olarakta fiyat farkı çok azdı bende geleceğe yönelik daha iyi olur diye düşündüm ve plus modelini aldım. Şuana kadarda anakarttan memnunum bir sıkıntıyla karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozen125 -- 3 Ağustos 2017; 17:5:24 >

Dün sistemi kurdum ve ezflash üzerinden biosu guncelledim hocam sıkıntı çıkmadı. Yalnız rami 2966 da çalıştıramadım. Biostan hız yükseltme denedim pcyi tekrar başlatayım dedim ama pc reset atarak beni biosa yönlendirdi. Gerçi pek üstünde durmadım acelem vardı tekrar deneyeceğim uygun bir zamanda. O değil de beynime bir rahatlama geldi. Bundan önce fx6350 kullanıyordum soğutmak için custom sıvı soğutma aldım sesten kafa beyin kalmamıştı. Bu durum bende o kadar yer etmiş ki arada pc kapandı mı acaba diye kontrol ediyorum

Yok böyle bir sessizlik Bu zamana kadar niye toplamadım diye pişman olmadım değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bendede hatayı verip biosa geri atıyodu aynı olay büyük ihtimal. Ses olayınıda tahmin edemiyorum çünkü hiç öyle sesli çalışan bir sistemim olmadı
  • 3.9 GHZ 1500X Cinebench puanı :)

Amd Ryzen 1600 RAM önerisi
    Hocam sizin anakartın ethernet çıkışının ledleri bilgisayar kapalıyken sürekli yanıyor mu?Anakartın üstünde yanan ledleri biostan kapattım fakat ethernet ledleri için bir yer bulamadım biosta
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozen125

Anakartı ilk önce aşağıdaki model düşünmüştüm
    https://www.msi.com/Motherboard/B350M-GAMING-PRO.html#productFeature-section?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Fakat forumdan 5-6 kişi Asus'un bu anakartı daha iyi deyince plus modelini araştırdım. Girişleri daha fazlaydı (Ram girişi, Pcı etc.). Ek olarakta fiyat farkı çok azdı bende geleceğe yönelik daha iyi olur diye düşündüm ve plus modelini aldım. Şuana kadarda anakarttan memnunum bir sıkıntıyla karşılaşmadım.

Teşekkür ederim.

Benim de PCI girişe ihtiyacım var ve bu anakartta Usb Type-C mevcut. Bu yüzden cazip geliyor.

Bendede acikti biostan kapadiktan sonra yanmadilar bende. 2 tane secenek olmasi lazim 2 sinide deneyin olmadi cunku suanda ben hangisini sectim hatirlamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.