Şimdi Ara

AMD Ryzen ™ 3 1200 3.1GHz (Turbo 3.4GHz) 8MB AM4 İşlemci - 378TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
5.324
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    anakart ve voltaj değerleri nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezarfen07

O.C. yapmak mı? Nasıl yapıldığını anlat da hocam hemen alalım, sizin o dediğiniz 1300x 1500x 1600x gibi işlemcilerde oluyor, bu işlemcide o.c. yapılmaz.
    Ne alaka çarpan kilidi açık zaten işlemcinin sadece çarpan kilidini değiştir ve voltaj ver tamamdır ben 1.3v ve 38 çarpan yani 3800mhz olarak kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunshines35

anakart ve voltaj değerleri nedir?
    Msı b350 gaming pro 1.3 volt, voltajı az daha arttırıp 3.9 stabil çalışıyor ama gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: safadereli

Sizce paraya kıyıp ihtiyaç olmasa bile alınır mı? Belki sistem kurarım yavaş yavaş. Amd laptopumdan nefret ettim ama bu günaha girmeye değer mi? Ne dersiniz 🤔
    Amd

• Alıp keyif olsun diye overclocka vurasım var. 2700x i satmak isteyip isteyip geri çekiyorum, bunu alırsam 2700xden vazgeçerim...

alt sistem olarak 2500klı bi sistem kuruyodum. Geri satıp ucuz bi b350yle bunu mu dizsem. Valla aklımda deli sorular.
  • Bende bu işlemciden alıp evdeki misafir oyun pc'sini güncelledim. Bunun ile ilgili bir video da çektim hatta. Video 2 bölümden oluşacak, ilk bölümü yayında. Merak edenler göz atabilir.

• Fiyat güzel, alinabilir ama gtx 1060 da kullaniyorum darbogaz yapmiyor diyenlere aldirmayin. Rx570 ile kullanilabilir ama açik dünya oyunlarda (yani cogu oyunda) işlemci darboğazı yaşarsınız. Gtx 1060, rx580 gibi kartlardan tam verim almak icin Ryzen 2600 e bakabilirsiniz, 900tl civarlarinda bulunabiliyor. Ekran karti Gtx 1660ti a kadar yolu var ryzen 2600 ün.

• keremec kullanıcısına yanıt
    selamlar,

2600 ile rtx 2080 darboğazsız kullanılabiliyor. i5 2500k ile rx 570 nasıl darboğaz yapmıyorsa, r3 1200 ile de rx 570 darboğaz yapmaz hocam :)

2700x imi satıp, bunu alacağım. Ne güncel oyun oynuyorum, ne rendere devam ediyorum. Rx 570imede kafa kafaya gelir.
    overclocklu hali için mi yorumunuz
  • sunshines35 kullanıcısına yanıt
    Evet, 4.2GHz de kullandım.
  • Reborned kullanıcısına yanıt
    Ryzen 2600 rtx 2080 ile 4k da kullanılırsa belki darboğaz yapmayabilir ama 1440p de bile hiç şansı yok ryzen 2600 ün rtx 2080 ile. Rtx 2080 kullanan birisi neden ryzen 2600 kullansın o da ayrı mesele.

Eğer 2700x den 1200 e geçerseniz bf v, ac oddyssey, sottr gibi yeni oyunları oynamayı unutun. 30fps sabitlerseniz belki rahat şekilde oynayabilirsiniz bu oyunları. Eski oyunlar da ise 60fps üstünü düşünmeyin. Rainbow six oynarken bile arkadan chrome, discord açamaz hale gelmek istiyorsanız ryzen 1200 e geçebilirsiniz.

Edit: Youtube a yazınca buldum. Aynı kişi çekmiş videoları. Kendiniz izleyip karar verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 31 Temmuz 2019; 21:10:22 >

Top tier aaa+ oyunları zaten oynamıyorum, render için almıştım 2700x'i. Projeyi de rafa kaldırınca pek anlamı kalmadı benim açımdan. Borderlands 3'ü low-medium karışık oynatabileceğine inancım tam. Onun dışında beklediğim farklı bir oyunda yok.

Hatta uzunca bir süre 4 çekirdeğini kapalı kullandım 2700x'in. Bana oldukça fazla. İşin kötü tarafı yeni işlemciler çıktığı için 1350 liraya koyan bile var. 1500den aşağı etmemesi gerekirken... Garip bir süreç.

--
    2600 ile rtx 2080 incelemelerini youtubeda izledim oradan rahatlıkla diyorum, 2kda %97nin aşağısına inmeyen gpu kullanımları sonucu rahatlıkla yazabildim :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.