Şimdi Ara

amd ryzen 3 3200 g almali miyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Adolf Hitler 88

butce 1500 derken anakart islemci ram alacagim hepsine 1500 max veririm ayrica psu fsp ama 350 watt gercek amd intelden cok watt cekerek sorun cikartabilir mi 1050 ti pci exp den az bisey cektigi icin reset atmadan yukleneniliyordum lga 1155 sistemde
    350W psu yetersiz
    Min 500w 80plus
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_marina

350W psu yetersiz
    Min 500w 80plus

Alıntıları Göster
    ucu ucuna gibi yetiyordu 1050ti harici guc girisi yok fazla cekmiyor daha once 300 w teneke vardi hafifti oyunda reset atiyordu kernel power 41 olay gunlugunde yaziyordu 350 fsp yi takip reseti cozmustum 8 ay kullandim reset atmadi hic bu psu cok agir birsey gercekten kaliteli ama yeni parcalara yeter mi bilemiyorum tabii aldiktan sonra denemem gerekiyor

not psu da bayagi bir macera yasamistim teneke 300 w reset attigi icin vatandan 500w xigmatek almistim turuncu fani vardi eve getirdim 20 dk icinde psu dan dumanlar cikti ayni gun hemen iade alip yerine hediye ceki vermislerdi sonra bu fsp yi birinden ikinci el alip idareten takmistim yerine sorun cikmayinca degistirmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Hitler 88 -- 10 Nisan 2020; 8:29:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.