Merhabalar.Uygun fiyatlı bir oyuncu laptopu alacam.Acerin nitro serileri fiyat performans olarak hoşuma gitti.Amd Ryzen 5 2500u ile Amd Ryzen 7 3570h arasında çok performans farkı var mıdır acaba? İki laptop arasında kaldım.Ryzen 5 işlemcili olanı 4200 tl iken diğeri 5300tl. ryzen 7 olanın ekstradan rami 16gb ve 1tb harddisk de mevcut.Sizce aradaki farkı vermeye değer mi?
İki cihaz da aynı ekran kartını kullanıyor. Oyunlarda çok fark edeceğini düşünmüyorum ancak; hem kasa olarak hem de 8gb ram fazlalığı ve depolama açısından 3750h olan laptop fiyatının hakkını veriyor bence.
Ben olsam ne yapardım? Ben olsam amd'nin rx5000 serisi mobil ekran kartlı modellerin fazlalaşmasını bekler öyle alırdım. Tabi acelen yoksa.
Kasa olarak ne fark var.Ucuz olan plastik malzeme ama diğerini bilmiyorum.Ucuz olanın çerçevesi geniş diğerinin yan kısımları daha ince.Evet 16gb ram olması ekstra 1tb harddisk olması hoşuma gitti.Tabi ucız olanda 512 gb ssd vardı bunda 256gb ssd.Acelem var en geç ocak 15 de almam lazım.
sorceress
kullanıcısına yanıt
Birde 4200tl olanı ıps panel 5300 tl olan tn panel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme