Şimdi Ara

Amd Ryzen 5 2600 906 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
9.531
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    linkin üstündeki 2 cümleyi okumak bu yaptığın yorumu yapmaktan daha kolaydır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

linkin üstündeki 2 cümleyi okumak bu yaptığın yorumu yapmaktan daha kolaydır
    direk linke odaklanmışım hocam ne bu agresiflik :D
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    yok be hocam ne agresifliği öyle anlamışsın :)

• Ryzen 3600 bekleyen varsa fiyatinin minimum 1200-1300lira olucagini hatirlatirim bu islemci bu fiyata kesinlikle alinir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhanayh

Ryzen 3600 bekleyen varsa fiyatinin minimum 1200-1300lira olucagini hatirlatirim bu islemci bu fiyata kesinlikle alinir.
    Oo çok iyimsesin. 199$ fiyatla çıkacak kart çıplak fiyatı 1200 TL

• merhaba_2233 M kullanıcısına yanıt
    Çıktıktan 1 2 ay sonra 1200 1300 arasına gelir olması gereken seviye bu aralar sonuçta 199 dolar orada satış fiyatı buraya getiren firmalar 199 dolara getirmeyecek sonuçta

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Yani beklemek isteyen için dövize bağlı olarak tabiki fiyat zamanla düşer. Ama ryzen 7 2700 yurtdışında şuan 210$, bizde 1700–1800 civarı.

• merhaba_2233 M kullanıcısına yanıt
    Ryzen 7 2700 şu an çok gereksiz bi kart gibi çok bi al benisi yok 2600x daha mantıklı ondan ama oda gereksiz 2600 varken. Aslında r5 2600 ve r7 2700x çıksaymış sadece daha mantıklı olurmuş amd için

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Vallahi 900 Liraya aldığınız 2600'ü 1 yıl kullanım 800 TL civarına satarsınız yine ikinci elde. Çünkü bu işlemciler zaten çok güçlü işlemciler. Kolay kolay ölmeyecekler. Fiyat akıl almaz derecede uygun. Bunu görmek için 2 sene önce bugünün parasıyla 4-5 bin tlye satılan 6800K'ye bakmak lazım...
  • Dün aldım bugün fiyatı düştü. Şansıma sokayım

• nightsniffer kullanıcısına yanıt
    valla aldım şimdi bende zaten online oyun ve yayın yapmayacağım single player oyun oynamak icin kullanacağım belki bi daha bu kadar ucuz bulamam

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

valla aldım şimdi bende zaten online oyun ve yayın yapmayacağım single player oyun oynamak icin kullanacağım belki bi daha bu kadar ucuz bulamam
    Acaba aldığım yerden iptali etsem 953 liraya aldım bende ama taksit yaptırdım 4 taksit vade farkı olmadan buradan alınca vade ekliyor

Edit oyun hediyesi varmı acaba çünkü ben division 2 satacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 6 Haziran 2019; 0:35:1 >
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Phenom II X4 955 ten sonra en beğendiğim işlemci oldu bu ryzen 5 2600 (8700k kullanıcısıyım ama arada bu kadar fiyat performans oranı yüksek ürüne geçsem mi diye düşünmüyor değilim :) )

Bugün bir arkadaşıma aldık direkt mpk bir nevi tray gibi ama stok fan ile gönderilecek ki inventus onu taş gibi kargolar yollar sorun olmaz.

Asrock x470 taichi aldık sıfırından 1485 liraya mis gibi oldu. 2 sene sonra 3700x al tak mis. 2021 den sonra da 4. Nesil ryzen kullanır tamamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

Phenom II X4 955 ten sonra en beğendiğim işlemci oldu bu ryzen 5 2600 (8700k kullanıcısıyım ama arada bu kadar fiyat performans oranı yüksek ürüne geçsem mi diye düşünmüyor değilim :) )

Bugün bir arkadaşıma aldık direkt mpk bir nevi tray gibi ama stok fan ile gönderilecek ki inventus onu taş gibi kargolar yollar sorun olmaz.

Asrock x470 taichi aldık sıfırından 1485 liraya mis gibi oldu. 2 sene sonra 3700x al tak mis. 2021 den sonra da 4. Nesil ryzen kullanır tamamdır.
    Hocam oyun hediyesini aldınızmı birde bu mpk tam olarak ne çözemedim

• Mark Selby kullanıcısına yanıt
    oyun hediyesi hakkında bilgim yok hocam. inventusta taksit yapınca vade farkı koyuyor karta gore degisiyor buda ona gore zaten fiyat yükselir gene. bende enpara kredi kartı var vade farksız taksit yapicam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mark Selby

Hocam oyun hediyesini aldınızmı birde bu mpk tam olarak ne çözemedim

Alıntıları Göster
    Oyun kısmını bilmiyoruz henüz pazartesi günü sorarız varsa hakkımız kullanırız.

Mpk multi pack olarak geliyor yani şeffaf sert plastik + soğutucu kutulu halde.

Normalde hazır sistem satan firmalar ucuza gelsin diye alıyor fazladan mı geldi nedir inventus satışa çıkarmış.

• oyun hediyesi var mı acaba ?
  • Humboldt H kullanıcısına yanıt
    O riske girmeyin işlemciyi 953 liraya aldımbu mpk kutusu ya belki olmayabilir. Division 2 150 liraya satacaktım 800 e geliyo işlemci öyle :)

• Mark Selby kullanıcısına yanıt
    Td2 1 yıllık gold paket sınırsız olsa iptal ederdik kesin de arkadaşa söyledim durumu. Kendisi iptal eder oyun işine çok takan biri değil evde de duramayacak 3-4 ay kadar çok fazla ucuz olsun dedi aldık :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.