Şimdi Ara

AMD Ryzen 5 işlemciler gelecek ay piyasada (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AMD Ryzen 5 işlemciler gelecek ay piyasada
  • intel i5 4/4 mü?

Amd ryzen 5 4/8 veya6/12 mi?

Cevap ortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

Öyle demeyin r7 1800x ve r7 1700x'i geçecekmiş r5 işlemciler

amd'ye hep laf söylüyorsun fakat kullandığın ekran kartı amd. ben böyle çelişki görmedim. ne kadar ucuz bir yaratıksın ya.
  • Frost05 kullanıcısına yanıt
    Oho sizinde hiçbir şeyden haberiniz yok. Ekran kartı tarafında Amdciyim çifte maaş yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd bu sefer gerçekten ciddi geliyor ,helal olsun.Şimdi intel düşünsün tekelliği kırdığı için Amd yi tebrik etmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

Öyle demeyin r7 1800x ve r7 1700x'i geçecekmiş r5 işlemciler

AMD Ryzen 5 işlemciler gelecek ay piyasada

• fp işlemcileri bunlar olacak. piyasayı çok sallar bu işlemciler. intelden hamle gelmezse işi zor

• fiyatları çok da iyi değil. bugünün kuruyla

AMD Ryzen 5 1600X - 265 dolar + KDV (1127 TL)

AMD Ryzen 5 1600 - 229 dolar + KDV (974 TL)

AMD Ryzen 5 1500X - 199 dolar + KDV (847 TL)

AMD Ryzen 5 1400 - 179 dolar + KDV (762 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 17 Mart 2017; 15:4:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

fiyatları kötü. bugünün kuruyla

AMD Ryzen 5 1600X - 265 dolar + KDV (1127 TL)

AMD Ryzen 5 1600 - 229 dolar + KDV (974 TL)

AMD Ryzen 5 1500X - 199 dolar + KDV (847 TL)

AMD Ryzen 5 1400 - 179 dolar + KDV (762 TL)

3.9 ghz i3 7100(7. nesil yani kabylake) 600 lira civarlarına alınabiliyorken bunlara bu para verilmez bence.

i3'e rakip seride çıkacak merak etmeyin. Bu seriler i5'in rakibi ve i5'e %50 fark atıyorsa i3'ün rakibi nasıl olacak kim bilir! :)
  • Uzun zamandır sistem toplamak istiyordum ancak intelin uyguladığı kazık fiyat sistemi yüzünden alamıyordum AMD yede pek güvenemiyordum ancak bu yeni nesil sayesinde çoğu kişi artık adam akıllı sistem toplayabilecek teşekkürler amd.

Darısı ekran kartlarının başına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walter White -- 17 Mart 2017; 14:56:52 >
  • Rekabet iyidir tüketiciye yarayacak ve daha performanslı yerinde saymayan ürünler kullanabileceğiz artık.
    İntel yıllardır yaptığı işlemciler bir önceki neslin sadece 1 tık üstü olup fiyat ekleyip kâr marjını arttırıp durdu başka birşey yapmadı.

Rekabetsiz piyasada kazıklanmaya mahkumuz. O nedenle rekabet olsun keşke bir firma daha olsaydı neyse...

Fiyatlar bize göre yüksek ama yurt dışına göre ideal bu da bizim kaderimiz buna da şükür.

Ekran kartı kısmında da görmeyi bekleriz böyle rekabetci ürünleri...

• 1600x 200dolar güzelde bizm ülkede dolar olmuş 3.70tl nasıl ucuza pc toplucaz :S

• Microsoft geçen sene Intel Kaby Lake ve AMD Ryzen işlemcilerinin sadece Windows 10'a özel olacağını açıkladığında, Windows 7 ve Windows 8 kullananların aklına şu soru takıldı: Bu işlemcilerin bulunduğu PC'ye Windows 7 veya 8 yükleyince ne olacak?

Bu sorunun cevabı artık belli: Windows 7 ve 8, Intel ve AMD'nin en yeni yongalarında güncelleme almayacaklar. Böylece Windows 10'a yükseltene kadar işletim sistemi güncellemelerini almanız mümkün olmayacak. Bu durumda Microsoft'a göre aşağıdaki hata mesajlarından biri karşınıza çıkacak:

- "Desteklenmeyen donanım: PC'niz, Windows'un bu sürümünde desteklenmeyen bir işlemci kullanıyor ve güncellemeleri almayacaksınız."

- "Windows yeni güncellemeleri arayamadı.
    Bilgisayarınız için yeni güncellemeleri kontrol ederken bir hata oluştu. Bulunan hata(lar): Kod 80240037 Windows Update bilinmeyen bir hataya rastladı."

Microsoft'a göre "bu hataların nedeni, yeni nesil işlemcilerin destek için Windows'un en son sürümüne ihtiyaç duyması". Microsoft'un daha önce de açıkladığı üzere bu işlemci nesilleri arasında 7. nesil Intel Core işlemciler, AMD'nin Bristol Ridge ve Ryzen işlemcileri, Qualcomm 8996 bulunuyor. Firmaya göre bu işlemcileri sadece Windows 10 destekliyor.

kaynak:chip.com.tr

• Amd tokatlıyor

• Umarim bu islemcilerin tek çekirdek gücü intelle kapışacak güçtedir. Aksi halde intel, bayrağı taşımaya devam eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • r5 1600x'e ait olduğu iddia edilen tek çekirdek cinebench ekran görüntüsü :

kaynak :http://wccftech.com/amd-ryzen-5-1600x-processor-benchmark-cinebench-leak/

ben şu an 4.6ghz 3770k ile 166 alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valkyn skoria -- 17 Mart 2017; 21:10:28 >

• Rekabet olması iyidir ve fiyatı aşağı çeker ama oyun bilgisayarı alacaksanız gene intel almak gerek. Testlere bakınca oyunlarda ryzen işlemciler i5 seviyesinde. Profesyonel amaçlı kullanım varsa orada canavar gibiler:)

• Kesinlikle çok güzel işlemci olmuş.TR fiyatı 1000 liranın altında olursa 1600x rakipsiz olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: m352

r5 1600x'e ait olduğu iddia edilen tek çekirdek cinebench ekran görüntüsü :

kaynak :http://wccftech.com/amd-ryzen-5-1600x-processor-benchmark-cinebench-leak/

ben şu an 4.6ghz 3770k ile 166 alıyorum.

Ben 2500k ile 4.4 ghzde 156 aliyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.