Şimdi Ara

AMD Ryzen 9 5900X - 4999 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
5.851
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Prestor

dostum 2-3 gün süren analiz yaptığım oluyor ve program çoklu çekirdğei destekliyor. Mevcutta anakartım b350m-a. Sence 1920x mi bakayım 2700x veya 3700x mi?

Edit: 1920X AM4 Soket sanıyordum, değ*ilmiş

Alıntıları Göster

bence 2700x ' i eleyin , 3000 serisi performans olarak çok daha iyi , fiyatını hakediyor 2000 serisine göre . ama arkadaşın da dediği gibi mutlaka daha iyi soğutmalı ve güç destekli bir atx anakart bakın derim . 800 liraya kadar b450 aorus elite düşmüştü geçenlerde .

• quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

bence 2700x ' i eleyin , 3000 serisi performans olarak çok daha iyi , fiyatını hakediyor 2000 serisine göre . ama arkadaşın da dediği gibi mutlaka daha iyi soğutmalı ve güç destekli bir atx anakart bakın derim . 800 liraya kadar b450 aorus elite düşmüştü geçenlerde .

Alıntıları Göster

hocam inanın anakart değişmek istemediğim için bu serilere bakıyorum. stok fanıyla çok mu sıkıntı yaratır acaba? Kasa geniş ve bol fanlı bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

hocam inanın anakart değişmek istemediğim için bu serilere bakıyorum. stok fanıyla çok mu sıkıntı yaratır acaba? Kasa geniş ve bol fanlı bu arada

Alıntıları Göster

hocam anakart değişmeniz işlemci stabilitesi için daha olumlu , güç beslemesi açısından . Yine de aynı anakartta 3000 serisi işlemci kullanan kullanıcıların deneyimlerine bakmak lazım .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.