8 yıldır hiç yaşamadım. Hatta elimde Laptop ile girdiğim de oldu. Ambalajı açık olan ürüne bir şey diyemez. Telefon da da hat takılı. Yurtdışı şirket evrakını da sokarım gözüne oturur yerine. Hangi gümrükçü, hangi kanuna göre soru soracak bana şaşarım! |
AMD Ryzen 9000 fiyatları resmen çakıldı: MSRP'nin altında (2. sayfa)
-
-
İlginç... ya çok şanslısınız, ya da inanılmaz derecede şanslısınız. Söylediklerinizin ben de farkındayım, şirket vs, ama nedense genelde hep durdurup kontrol ediyorlar, soru soruyorlar, ahkam bile kesebiliyorlar, haklı olmama rağmen. Ortadoğu'da olduğumu hatırlayıp ses etmiyorum. Çünkü Ortadoğu böyledir. Neyin ne zaman olacağını bilemezsiniz. Dolayısıyla ilk meşazınızdaki biraz riskli iş.
-
Al birini vur ötekine diyebilir miyiz..
-
-
Test -
test1quote:
Orijinalden alıntı: ugur7seven
http://www.novalogic.com/ -
Hep kontrol edilen kabin içine alınan (8kglık) valizler. O her yerde kontrol ediliyor. Kargo bölümüne alınanlar denetimden geçse de içinde birer tane olan hiç bir ürüne dokundurtmam. Örneğin 7 gün 7 farklı saat takan biriyim. Kişisel fotoğraflarımda da var. İnanın o saatleri bile elletmem. Mahkeme de süründürürüm. Kişisel ürün sonuçta.
-
1440p veya 2160p'de oyun oynayan ve FSR DLSS kullanmayan biri için 1080p testleri de önemsiz.
-
Evet aynen benim de saat çantam var, hatta geçen açıp sordu nedir bunlar diye, sanki saat kaçakçılığı yapıyoruz :)
Neyse bizim ülkede oluyor böyle şeyler, şaşırmayı geçtik artık. Gümrüktekiler kendi cumhuriyetlerini kurmuş orada, kafalarına nasıl esiyorsa öyle davranıyorlar.
-
İnanın. Onların aptalca cumhuriyeti umrumda değil. Sınır ve vatandaşlık haklarıma ASLA DOKUNDURTMAM. İstanbul'da sıkıntı yaşarsam, üşenmem gider Hakkari de mahkemeye veririm. Ne memurluğu kalır, ne cumhuriyeti.... Memleketim Muğla'dan oturur Avukatla beraber seyrederim eğlenceyi
-
İyi konuşuyorsunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X