Bildirim
AMD Ryzen dizüstüne girdi Acer Aspire 5 dizüstü inceleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben o sağ klik tuşu için adam öldürebilecek Excel kullanıcıları tanıyorum Mesut Bey... Sizin işinize yaramıyor diye bu kadar gömmeseydiniz iyidi.
Not: Parmaklar fareden daha hızlıdır.
-
İşleme ve oyun harici kullanacaklar için 3999 liraya özellikleri uygun diye düşünüyorum.Dahili grafik işlemcinin performansı mx230'a eşdeğer sanırım. Yine acer'ın i5 10210u ve mx230 modeli de zaten bu modelle aynı fiyatta. İşlemci olarak 10210u, 3700u'nun 2 tık önünde olduğu için ayrıca ram'den yemediği için daha iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum :)
İnceleme için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 25 Mart 2020; 21:16:23 >
-
Fiyatı 3500 bandına düşerse rakipsiz olur. Bir de 8 GB daha ram eklenirse üst düzey performans alınabilir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İşlemci Performansı olarak iki işlemci arasında 30% a varan farklar var. I5 olan daha düşük performans veriyor. RAM ve MX 230 avantajları ayrı. Keza Depolama olarak da 512 GB da bir avantaj diye düşünüyorum.
-
Başlık çok yanıltıcı. Uzun süredir zaten vardı dizüstülerde. Hatta neredeyse yaşını dolduracak ve yenilenmek üzere 4000 serisi geliyor. Ayrıca bu mimari malesef aslında ryzen değil. Amd mobilde sıvamaya devam ediyor ama 4000 serisi ile işlerin bir nebze değişeceğini ümit ediyorum.
-
Keşke Mesut ürün incelemese de inceleme videoları izleyebilsek.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X