Şimdi Ara

AMD SEMPRON İŞLEMCİ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size bir sorum daha olacaktı benim işlemci Amd Sempron 2400 462 pin fakat Windows Xp bunu Amd Athlon Xp 1.0 GHZ olarak görüyor ben bu durumda ne yapmalıyım normalde Sempron 2400 1.67 GHZ olarak görmesi lazım fakat o şekilde görmüyor. BİOS dan CPU CLOCK FSB yi 150-166 filan yaptığımda veya onu bırakın 110-120 FSB filan yaptığımda pc yeniden başlatıyorum fakat daha sonra ise BAZENDE pc ilk ekran kartı bilgileri yazıldığı ekranda kalıyor BAZENDE Hardiski cdrom mu tanığı ekranda kalıyor hiç bir şey tanımıyor öyle kalıyor BAZENDE ekranın sol üst köşesinde _ işaretli olarak kalıyor BAZENDE hiç Windows açılmıyor siyah ekranda kalıyor bu PC'im deki en büyük sorunlardan biri bunun üstesinden nasıl gelebiliirim bir yardımcı olursanız sevinirim... Aslında bir tane AMD ATHLON 3000 -3200 462 pinli işlemci almak istiyorum fakat pek istediğim fiyata bulamıyorum athlon işlemci aldığımda amd işlemcilerin sempronların fanları standart değil mi? yani athlon 3000 -3200 işlemciye bendeki sempron 2400 işlemci fanı Amd athlon 3000 - 3200 işlemciye uyar değil mi bir sorun çıkarmaz inşallah...!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    intel i5 eşdeğer amd işlemci ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.