Şimdi Ara

AMD SİSTEM BÜTÇEYE UYGUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Richland A8 X4 6600K 3.9 GHz 4MB 32nm FM2 HD8470D

GIGABYTE AMD F2A55M-DS2 A55 DDR3 1866 VGA GLAN 0/1/10/JBOD 16x FM2

ZEPPELIN 8GB 1600Mhz DDR3 Soğutuculu Pc Ram

BOOST VK-1622 400W Midi Tower ATX Kasa A SECC Steel Piano Black 14 Cm Fan

Ortalama:670 TL

Battlefield 4 dahil tüm çıkan oyunları orta ayarda kasmadan oynatabiliyor.

En çok merak ettiğim Call of duty Ghost bu ekran kartı açar mı?

Gerçi ocaktan sonra AMD FM2+ işlemciler çıkartacak ama fiyatı pahalı olur gibime geliyor.Birde o işlemciye uygun anakart almak gerekir.O yüzden Şimdilik AMD A8 düşünüyorum..

sİSTEM nasıl arkadaşlar?Oyun için topladım..Harddiskim var..

• ecomatik E kullanıcısına yanıt
    Sistem iyi fiyata göre ancak RAM değiştirmelisin aşağıdaki RAM i al.

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram.

APU sistemlerde GPU için RAM HIZI önemli.Oyunlarda %15-20 arası bir performans artışı olduğu söyleniyor.

Eğer acil değilse para biriktir 2 ay sonra A10 7850K al ölü yatırım yapma bence.
  • Valla ocakta çıkacak i,şlemci ve ona uygun anakart pahalı olur düşüncesindeyim ama dediğiniz gibi ileriye yatırım yapacaksak beklemek en iyisi.Teşşkkürler
  • Hocam birde önerdiğiniz rami alırsam slotlar dolacak yani kasada en fazla 8 gb ram olacak doğrumuyum?Zaten o ramların 2 gb eran kartına vereceğim bana kalacak 6 gb ram.Zaten bugun cıkan call of duty ghst bile en az 6 gb ram ıstıyor.Seneye cıkacak call of duty serısı en az 8gb ısterse o zaman bu kasada call of duty yı calıstıramaz olurum.Haklı mıyım?

Birde sisizn seçtiğiniz ram ile benim ram arasında nasıl bir fark var performans acısından?ıkısıde 8gb degıl mı?Kusurabakmayın donanım konusunda sizin kadar tecrubeli değilim.Teşekkürler...
  • Birde hocam ben şimdi a10 beklersem kafadan 130 tl bir fark vereceğim kesin.Ben bu a8 sistemi alırsam beni 2 sene idare etsin 2 sene sonunda şimdi vereceğim farkı o zaman üzerine biraz daha ekler bi ekran kartı alırım. hem üzerindeki ekran kartıyla entegre çalıştırırım olur mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.