Şimdi Ara

AMD Sistem Kuruldu , 3D FULL HD 120 HZ Ekran ve Aktif Shutter Gözlük Tavsiyesi Lazım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.donanimhaber.com/monitor/haberleri/viewsonicden-3d-destekli-yeni-monitor-v3d241wmled.htm

Bu ekranı türkiyede bulamadım , Stereoscopic Gözlük setiye bu fiyata varsa iyi bence atinin de desteklediği bir ekran modeli .

3D gözlük setine sahipmiş ayrıca hoparlör 3d gözlük için usb girişi vs ... :) bulun plz =D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W4nt3d -- 28 Ekim 2010; 19:12:59 >
  • -_______-
  • Monitöre onca para dökeceğine ssd al raid yap.
  • 3d deneyimim yok ama kuzen arkadaş çevresi ve forumdaki arkadaşların hiçbiri önermedi bana 3d'yi. deli gibi baş ağrısı yapıyormuş ve oyunda fps'de hatrı sayılır derecede düşüş yaşanıyormuş. ben vazgeçtim bence boşuna para verme
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Monitöre onca para dökeceğine ssd al raid yap.

2x Samsung 500 GB hard diskle raid yapmış zaten dostum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perosma -- 29 Ekim 2010; 18:38:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

3d deneyimim yok ama kuzen arkadaş çevresi ve forumdaki arkadaşların hiçbiri önermedi bana 3d'yi. deli gibi baş ağrısı yapıyormuş ve oyunda fps'de hatrı sayılır derecede düşüş yaşanıyormuş. ben vazgeçtim bence boşuna para verme

Yeni nesil Aktif Shutter gözlüklerle baş ağrısı olmuyo artık dostum bildiğim kadarıyla , eski gözlükler ve sistemlerde oluyrodu o .
  • Benim laptopun Arkasında HDMI ve DVI girişi var galiba Laptobun ekranını kullanabiliceğim sadece ekran olarak bi süre idare eder beni HD 17 Inch ekranı var . HDMI dan yada DVI dan bağlarım .
  • kardeşim ilk olarak sistemin hayırlı olsun tüm parçalar yerinde parçalar..
    3d yi falan bırak..
    22 inç 1920x1080 2ms tepkime süresi olan DVI bağlantılı bir LCD al yeter derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

kardeşim ilk olarak sistemin hayırlı olsun tüm parçalar yerinde parçalar..
    3d yi falan bırak..
    22 inç 1920x1080 2ms tepkime süresi olan DVI bağlantılı bir LCD al yeter derim.

Vallaha dostum kasa elimde değil yarın gelicek , şu laptobun arkasındaki HDMI ve DVI girişleri eğer ekranı kullanmak amaçlıysa laptobun ekran beni baya bi süre götürür yok bu girişler laptobun ekran kartını başka monitörlere bağlamak içinse yeni monitör şart senin verdiğin özelliklerde . Saolasın dostum vatana millet hayırlı olsun :D
  • onlar sadece görüntüyü başka bir kaynağa aktarmak için çıkış, yani laptop ekranını kullanamazsınız.
  • O zaman tekrar merhaba Ekran Masrafı :D 120 HZ , FULL HD 3D + Aktif Shutter Gözlükleriyle beraber mümkünse :D piyasada var satılan bi kaç shutter gözlü samsung lg sonynin ama hep kendi ürünleri için 3D Tvler için -.-
  • onlar laptopun goruntusunu harıcı ekrana cıkarmak ıcın dıye biliyorum televızyona bağla eğer hdmi gırısı varsa yada vga
  • quote:

Orijinalden alıntı: mckhan

onlar laptopun goruntusunu harıcı ekrana cıkarmak ıcın dıye biliyorum televızyona bağla eğer hdmi gırısı varsa yada vga

HMDI ve DVI girişleri var arkasında , laptobu alalı 3 Yıl oluyo HDMI girişi olması şaşırttı beni.
  • boşa masraf yapma al 24" led ekran bak keyfine
  • Zaten olmassa öyle yapıcam 24 Inch TV li bir LED alıcam bakıyorum da karar vermesi zor .
  • Türkiyede olan bir tek bu var benim istediğim türde .http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_30539_ACER_GD245HQBID__23_5inc__1920x1080__2ms__3D__Siyah__LCD_Monitor.html

Lg in bir modeli var bin tl civarı pahalı . bide istediğim ama türkiyede olmayan 2 model daha var .

Biri Asus VG236H

diğeri ise en çok istediğim FULL HD + 3D + 120 HZ VE LED ayrıca Aktif shutter gözlükleriyle beraber şu an ingiliterede 500 dolar civarında satışta olan Viewsonic V3D241wm-LED gerçekten iyi bi şey bu :)

• 3D gözlük setini geçtim en azından 120 HZ olsa direk atarım üstüne :D 120 HZ olsunda en azından sonra bi daha 120 HZ ekrana para vermeyelim :D
  • Evet anlaşılan bunu alacağız , 3D vision setlisini olan var ama 3D vision bana yaramaz malum ATİCİYİZ .

http://www.iz3d.com/shutter3d
    http://www.ddd.com/

ATİ HD3D nin resmi sitesinin yönlerdirdiği siteler bunlar bu iki sitedeki yazılımlardan birini satın alıp 3d ye geçiyosun anladığım kadarıyla . Aceri aldık diyelim şimdide acer ve ati 6870 e uygun Aktif Shutter Glass lazım :D bu işler zor işler .. :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.