Şimdi Ara

AMD sistem mi INTEL sistem mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shagunz

niyetin sadece crysis ve bf tarzı oyunlar ise amd yeterli olacaktır. bu arada 2500 ün içine monitör de dahil mi ?

Hayir monitor yok sadece kasa sadece savas oyunu degil gta tarzi oyunlar simulasyon oyunlar gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpis2828 A kullanıcısına yanıt
    bence sen overclock için fazla kafa yormamalısın. ihtiyaçlarını karşılayacak bi sistem sana yeterli gelecektir. 2500 liraya intel sistem denenebilir. fakat kasadan, psu dan, birazda ramden fedakarlık yapman şartıyla anca. hatta ram i ileride yükseltebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shagunz -- 17 Mayıs 2014; 17:36:20 >
  • quote:

bence sen overclock için fazla kafa yormamalısın. ihtiyaçlarını karşılayacak bi sistem sana yeterli gelecektir. 2500 liraya intel sistem denenebilir. fakat kasadan, psu dan, birazda ramden fedakarlık yapman şartıyla anca. hatta ram i ileride yükseltebilirsin.

Ram 4 e dusurebilirim ama kasa ve psu dan kısmam ileride sorun olur sonucta yukseltme yaparsam yetersiz kalmaz mi

• quote:

Orijinalden alıntı: alpis2828

Sizin verdi giniz oneriyle diger arkadasin verdigi oneri bir birine cok yakin ben sadece kasayı farkli almayi dusunuyorum
    Bu kasayı dark sub - zero 80 + 750 watt guc kaynagi sizin oneriniz ne

hayır dark ve aerocool markalarına bulaşmayınız.

önerdiklerim gayet kalitelidir.
    birebir kullandığım sistem. pişman olmazsın.
     AMD sistem mi INTEL sistem mi

bunların üzerine samsung evo 840 120gb ssd + 1tb hdd kullanıyorum. artık sen canın nasıl istiyorsa öyle ekleme yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shagunz -- 17 Mayıs 2014; 17:57:09 >
  • quote:

birebir kullandığım sistem. pişman olmazsın.
     AMD sistem mi INTEL sistem mi

bunların üzerine samsung evo 840 120gb ssd + 1tb hdd kullanıyorum. artık sen canın nasıl istiyorsa öyle ekleme yapabilirsin.

Onerin icin cok tesekkur ederim Sistem olarak win kac kullaniyorsun ve benim dedigim tur oyunlar oynuyor musun

win8 kullanıyorum. daha çok diablo tarzı işlemcide tekli çekirdek performansı isteyen oyunlar oynuyorum. zaman zaman crysis ve bf tarzı oyunlarda oynuyorum.
  • Arkadaşlar f/p göre amd diye duydum.

Size kalmış kimsede beni burada eleştirmesin.

Benim görüşüm

• Aramızda hala z87 öneren arkadaşlar var, yapmayın etmeyin. 4670k alan Z97 alsın.
  • soul calibur S kullanıcısına yanıt
    daha piyasda olmayan bi işlemci serisi için gidip z97 aldırmayın insanlara. hele bi çıksın, fiyatı otursun, sorunlar fixlensin. akıl karı değil şuan z97
  • 322 Tl'ye Vatan'da listelendi:
    http://www.vatanbilgisayar.com/z97-guard-pro-intel-z97-soket-1150-ddr3-3200mhzoc-anakart.html

Arkadaş beş yıl sonra Broadwell işlemci alırken analartının parasını siz ödersiniz artık.
    bi senin önerdiğin anakartın kalitesine bak, bide benim önerdiğime. üstelik ben kullanıyorum yani tecrübesi var. sen kullanmadığın listede gördüğün anakartı öneriyosun . bu arada 5 yıl sonra işlemcisini değiştirecek olan adam kesinlikle anakartınıda değiştirir. 5 yıl diyosun ya 5 yıl, ne anakartlar çıkar 5 yıla hey gidi hey. biraz mantıklı olun
  • shagunz kullanıcısına yanıt
    491 TL'ye Z87 önermişsin Z97'nin yok sanki üst modelleri

http://www.vatanbilgisayar.com/z97-gaming-5-intel-z97-soket-1150-ddr3-3200mhzocsata-30-usb-30-anakart.html
    hala z97 diyor tamam sen z97 alırsın. 5 yıl sonra işlemci değişirken o anakartıda değişmek zorunda kaldığında da beni anarsın.
  • shagunz kullanıcısına yanıt
    Yav he he... Z97'yle gelen yeni teknolojileri saymıyorum bile... 5 sene sonra herkes yeni anakart almak zorunda değil.
    herkes de yeni işlemci almak zorunda değil yeni teknoloji meknoloji diyosunda say desem bakmadan hiçbiri sayamazsın. ne olduklarından bi haber olmanı hiç katmıyorum bile. henüz PİYASADA OLMAYAN, KULLANILIP TECRÜBE EDİLMEMİŞ bir işlemci için çıkmış anakartı daha yeni sistem toplayacak ve bu işlerden bi haber olan bi arkadaşa önermek oldukça yanlış. kendisi doğruyu araştırıp bulacaktır zaten.
  • Adam kahin beyler, neyi bilip bilmediğimi biliyor, Z87 çipsete 490 TL vermenin acısını yaşıyor, boşverin böyle tipleri.
  • quote:

herkes de yeni işlemci almak zorunda değil yeni teknoloji meknoloji diyosunda say desem bakmadan hiçbiri sayamazsın. ne olduklarından bi haber olmanı hiç katmıyorum bile. henüz PİYASADA OLMAYAN, KULLANILIP TECRÜBE EDİLMEMİŞ bir işlemci için çıkmış anakartı daha yeni sistem toplayacak ve bu işlerden bi haber olan bi arkadaşa önermek oldukça yanlış. kendisi doğruyu araştırıp bulacaktır zaten.

Ben z97 yi bulamadım bile 😄

• Böyle bir sistem kurmakta karar kıldım sizin fikriniz ne güç kaynağı kalitesiz gibime geldi öneriniz var mı

MSI Z87-G45 GAMING anakart

INTEL Core i5-4670 işlemci

CORSAIR CML4GX3M1A1600C9 ram

ASUS GTX770-DC2OC-2GD5 ekran kartı

SEAGATE ST1000DM003 sabit disk

ZALMAN ZM-Z1 kasa

OCZ OCZ-ZS750W-EU güç kaynağı
    intel işlemci ile 650w psu işini görecektir. anakart seçimini overclock yapılacak bi karttan yana kullandıysan ozaman işlemcini de 4670k yapmalısın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.