Şimdi Ara

amd sistem toplıcam yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amd dual core 3800 + ya da 4200 almayı düşünüyorum
    dual core işlemciler hakkında okuduklarım kafamda bişiler oluşturdu ama
    tam olarak ne yapar ne yapamaz onu bilmiyorum sizlerden de yorum bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim

• amd athlon 64x2 3800+ iyi bir seçim yanına nforce 4 ultra slı bir anakart ve dual çalışan twinmos kit yada kingston/corsair e de bakabilirsin bu para ve yapacaklarına bağlı. kasa slı içinde 420w üstü 550w larda olmalı.

ekr kartı yine anakartın slı durumuna göre ve 2. bir kart aldığında soru olmayacak bir model olmalı, dvd rw nec3540a 16x diyorum gerisi sana kalmış.
  • amd x2 3800+
    epox 9npa+ultra
    2x1gb kingston ddr 400 ram ya da 2x1gb ddr500-ddr550-ddr600 ram de alabilirsin.
    256 mb x800gto ya da 128 mb leadtek 6600 gt tdh extreme(beklersen x1600xt vivo da alabilirsin)
    120 gb samsung sata2 ncq hard disk
    asus dvd rw,PHİLİPS DE OLABİLİR.
    Audigy ses kartı
    Aver Media 303 10 bit TV kartı
    LG CD RW
    Floppy
    Cooler master centrion BS 350 watt kasa,Aopen 350 watt da olabilir.
    Microsoft klavye/mouse
    Hoparlör(seçime bağlı),7+1 creative alınabilir.
    Monitor seçime bağlı.
    Samsung 17" CRT ya da sony-samsung-philips 17" LCD en az 12 ms tepki süreli alınabilir.
  • elimde 200 gb diskim mevcut şimdiye kadar intel 1.6 işlemci kullandım ama artık amd kullanıcam 256 mb rd kullanıyordum overlock ya da performans için daha iyi bir psu falan almadım biraz psu, kasa gibi şeylerde biraz fikir verirseniz sevinirim şimdiki sistemimde fx 5900 xt var zamanında çok para verip almıştım :) quek 4 , doom 3 gibi oyunları oynayabiliyorum fakat artık yüksek çözünürlük ve hız istiyorum :)
  • Önerdiğim sistem gayet güzel.
    +Ekran kartını X1800XL alabilirsin yakında gelecek, ya da 7800GT alman mümkün olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    KASA TOPLAMA YARDIM LÜTFEN
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.