Şimdi Ara

AMD SOCKET 939 İÇİN F/P ORANI EN YÜKSEK İŞLEMCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlemciye ayırcağım bütce 120 ytl bu fiyata socket 939 un en iyi işlemcisi hangisidir? eğer çok fark olmuyacaksa fiyatta esneme olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DodGyBloop12 -- 9 Şubat 2008; 22:23:40 >

• Sıfır olara AMD 939 Çipsette fazlaca seçeneğin olduğu söylenemez. Ancak sipariş üzerine getirilen aşağıdaki linkte çift çekirdekli işlemciler mevcut. Sadece en üstteki iki işlemci 939 çipsetli ona göre seçim yapmak sana kalıyor.

http://www.dfsbilgisayar.com/asp/listgroup.asp?group=OEMCPU
  • Ben x2 4200 aldım bundan 2 ay önce ama artık getirmiyorlar sanırım
    3800 az bi o/c ile ona yetişir.Ama uçmayı bekleme, aynı anda 1 den fazla uygulama çalıştırınce farkediyor o kadar
  • Socket 939 işlemci artık gelmiyor sanıyorum. Eğer bulursan çift çekirdek hemen al fiyatını düşünme.
  • ben gecen hafta opteron 170 siparişi verdim bir aksilik olmassa haftaya gelecek fiyat olarakta 165$ + kdv
  • imzandaki anakart içinse,o anakart 754pin....(bilmiyorsan uyarmak amacı ile)
  • upps eğer öyleyse arkadaşı biri acilen uyarsın
  • Amd - 6400+ f/p yönünde en iyi işlemcisi bence.
  • Opteronlar için ecc bellek kullanmak şartmı. Eğer böyle bir şart yoksa bende almanyadan opteron 170 sipariş etmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: resler

Opteronlar için ecc bellek kullanmak şartmı. Eğer böyle bir şart yoksa bende almanyadan opteron 170 sipariş etmeyi düşünüyorum.

ecc bellek nedirki ben opteron siparişi verdimde bendeki bellekler ecc mi değilmi bilmiyorum yoksa yanlıs bişeylermi yaptım
  • Ecc bellekler genelde serverlarda kullanılan , hata bulup düzeltme özelliği barındıran ramlerdir.Evlerimizde kullanılan ramlerin %80 belki %90 da olabilir bu özelliği taşımıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_53

quote:

Opteronlar için ecc bellek kullanmak şartmı. Eğer böyle bir şart yoksa bende almanyadan opteron 170 sipariş etmeyi düşünüyorum.

ecc bellek nedirki ben opteron siparişi verdimde bendeki bellekler ecc mi değilmi bilmiyorum yoksa yanlıs bişeylermi yaptım

yok öyle bir şey
  • quote:

Orjinalden alıntı: 307_Aslan

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_53

quote:

yok öyle bir şey

içime su serptin bende bir ara tırsmıstım

• Arkadaşlar hepiniz sağolun bi karar vericem artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.