Şimdi Ara

AMD Stok Fan..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.teknobiyotik.com/akasa-kirmizi-led-li-8cm-fan.html

Arkaşlar amd stok fanı çok sesli çalıştığı için soğutucu bloğu değil sadece fanını değiştirmeyi düşünüyorum Bu fanı almaya karar verdim hava akımı iyi sessiz ve kutu içinden molex 4 pin dönüştürücü çıkıyomuş alıyım mı ? amd stok fanın hava akımından iyi midir ? stok soğutucunun bloğuna bi şekilde tuttururum oda olmazsa japonla yapıştırırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cevabı olan yok mu ?
  • ustam hiç boyle fantazilere girme.ben defalarca denedlm sadece para israfı.stok fan gürültülü ama rpm değeri ve dolayısı ile hava akımı fazla.alacağın fan muhtemelen stok fan gibi soğutmayacak.o nedenle alma derim.işlemcln nedir ve anakartın nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 30 Mart 2012; 13:57:04 >
  • amd'nin fanını bilmem ama o fanda sesli çalışıyor ve performansı düşük..
  • fark olmaz 12CM fanlı kule tipi bir şey alamanız lazım yada aşağıdaki linkteli işlemci soğutucuyu tavsiye ederim

http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-hdt-d1284-hdt-d1284-intel-lga775-&-amd-am2754939940-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=45734

ucuz ve etkili

DH video incelemesi

http://forum.donanimhaber.com/m_23269290/tm.htm

• arkadaşlar hepiniz haklısınız ama çok para vermek istemiyorum o.c. de yapmıcam o yüzden 10tl gibi bi fiyata halletmek istiyorum. gürültü seviyesi ve hava akımı yazıyo linkte bana iyi gibi geldi. bide amd stok fanı 70mm ve yaprakları küçük bu fan 80mm ne diyosunuz ?

Cpu: amd phenom 2 x4 965
    anakart: msi 870a-g54

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrstrr -- 30 Mart 2012; 18:38:58 >
  • bahsettiğin fan olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gigabyte kartta işlemci fanı
    19 yıl önce açıldı
    [SATILDI] Ryzen 2600+Stok Fan
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaBaaR

bahsettiğin fan olmaz

Ne anlamda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chrstrr

quote:

Orijinalden alıntı: GaBaaR

bahsettiğin fan olmaz

Ne anlamda ?

stok fana nazaran randımanlı olmaz

• www.vatanbilgisayar.com/xilence-xpcpulgabr2-frozen-fighter-intel-lga-775-cpu-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=39164

arkadaşlar çok param yok bu soğutucuyu alıp fanını stok soğutucunun bloğuna taksam nasıl olur 92mm 40cfm hava akımı ve 22db ses seviyesi bu daha iyi sanki ?
  • birincisi verdiğin linkteki akasanın mavi ledli bir modelini aldım,belki senin verdiğin model değildir ama gerçekten sesli çalıştı bende sessiz diye almıştım ama nafile..aynı fanı am2 stok fanın perfvanesi yerine taktım sonuçta stok fanın daha iyi olduğunu gördüm..anakartında biosta devre göre fan devri ayarı olmalı,onu kullanmıyorsan açmanı öneririm ama her halükarda açtım zaten diyorsan ve yinede ses rahatsız ediyorsa verdiğin linklerdekiler ile olmaz,emin ol biliyorum çünkü bende aynı mantıkla ucuza hallediyim derken boşa masraf yaptım..eğer işlemci imzandaki ise o işlemciye hayatta olmaz zaten,öte yandan baktığın fanların özelliklerinde yazan db değerleride çok doğru çıkmayabiliyor.sessiz diye alıyorsun bildiğin kulak tırmalıyor

http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/xilence-coo-xpf80-80mm-kasa-fani/productdetails.aspx?I_ID=42100
    benim bulabildiğim en sessiz fan bu(kullanıyorum) ama malum devri düşük ve üflediği havada az..zaten 1600rpm civarı çalışıyor..senin link verdiğin akasa ise(bendeki model daha doğrusu) 2000rpm civarı..amd fanın ise çapı küçük ama bendeki stok fan 3500rpm civarı görüyordu ve haliyle güzel kafa şişiriyordu

http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/xigmatek-hdt-sd964-hdt-sd964-intel-lga775-&-amd-754939940am2-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=57615
    bende indirim zamanı bu fanı 35tl ye aldım..stok fanın kafa şişirerek yaptığı işten daha iyisini(10 derece düşük) 1600rpm de yaptı ve gayet sessiz yaptı.anakartın sıcaklığa göre devir ayarı açıktı ve 1500-1600rpm arası oynadı sadece..fanın tam devri 2800rpm civarı ve tam devirde gayet sesli :D yani hep tam devir çalışacak yada tam devirde olsa sessiz olacak fan arıyorsan buda sana göre değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 30 Mart 2012; 21:07:33 >

• önerdiğim soğutucuyu al yada başka bir soğutucu alma çünkü ucuza başka bir şey yok düzgün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn_ymz -- 31 Mart 2012; 0:21:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

önerdiğim soğutucuyu al yada başka bir soğutucu alma çünkü ucuza başka bir şey yok düzgün

ankarada stoklara girse hemen alcamda aylardır bekliyorum bi türlü girmiyor..

• quote:

isteyince diğer şubelerden getiriyorlardı ama İstanbul içi şubeler için mi geçerliydi bilemedim yakınsa vatanbil. bir uğrayıp sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

quote:

isteyince diğer şubelerden getiriyorlardı ama İstanbul içi şubeler için mi geçerliydi bilemedim yakınsa vatanbil. bir uğrayıp sorun

o zaman ben bi ara arıyım bakalım getittircekler mi ? peki ben dediğin soğutucuyu alsam sıcalık kaç derece düşer ?
  • ilk mesajımda donanimhaber video inceleme linki verdim ordan performansına bakabilirsiniz 100 liralık soğutuculara kafa tutan bir model
  • quote:

www.teknobiyotik.com/akasa-kirmizi-led-li-8cm-fan.html

Arkaşlar amd stok fanı çok sesli çalıştığı için soğutucu bloğu değil sadece fanını değiştirmeyi düşünüyorum Bu fanı almaya karar verdim hava akımı iyi sessiz ve kutu içinden molex 4 pin dönüştürücü çıkıyomuş alıyım mı ? amd stok fanın hava akımından iyi midir ? stok soğutucunun bloğuna bi şekilde tuttururum oda olmazsa japonla yapıştırırım.

Amd stok fanı 7 cm lik. Senin aldığın fan 8 cm. Vida delikleri uyuşmaz.

• yan kapağa 12 cm'lik fan takarsan stok fanın sesi azalır, boş yere soğutucu bloğunu değiştirmene gerek yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.