Şimdi Ara

AMD Turbo Core Technology Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Biosta nTurboyu Disable Yapıyorum ama çalışmaya devam ediyor neden böyle yapıyor acaba ya ?

• neden kapamak istiyorsun oc mu yapacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: aglarm

neden kapamak istiyorsun oc mu yapacaksın

günlük standart 4.2 de kullanmak istiyorum. FX6300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malcolmxccc1994 -- 7 Ocak 2013; 10:22:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malcolmxccc1994

Arkadaşlar Biosta nTurboyu Disable Yapıyorum ama çalışmaya devam ediyor neden böyle yapıyor acaba ya ?

F10 yapıp kaydetdinmi :) ?? Aklıma bu geldi yanlış anlama :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shapecharacter

quote:

Arkadaşlar Biosta nTurboyu Disable Yapıyorum ama çalışmaya devam ediyor neden böyle yapıyor acaba ya ?

F10 yapıp kaydetdinmi :) ?? Aklıma bu geldi yanlış anlama :))

Elbette ... :D
  • up
  • Turbo coreyi kapatmana gerek yok , yük durumuna göre alçalıp yükselmesi güç tüketimi ve beraberinde sıcaklıkları düşürecek.Yüke girdiğinde standart hızı ( o.c yaptığın 4.2Ghz) gelecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLoNeLy

Turbo coreyi kapatmana gerek yok , yük durumuna göre alçalıp yükselmesi güç tüketimi ve beraberinde sıcaklıkları düşürecek.Yüke girdiğinde standart hızı ( o.c yaptığın 4.2Ghz) gelecek.

Öyle fakat sürekli yükselip alçalması işlemci ve anakarta zarar verirmi diye düşünüyorum ? Sende açıkmı peki kardeş turbo ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malcolmxccc1994 -- 8 Ocak 2013; 9:51:44 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLoNeLy

Turbo coreyi kapatmana gerek yok , yük durumuna göre alçalıp yükselmesi güç tüketimi ve beraberinde sıcaklıkları düşürecek.Yüke girdiğinde standart hızı ( o.c yaptığın 4.2Ghz) gelecek.

Öyle fakat sürekli yükselip alçalması işlemci ve anakarta zarar verirmi diye düşünüyorum ? Sende açıkmı peki kardeş turbo ?

Açık , anakarta zarar verir mi bilmiyorum sonuçta bunları mühendisleri yapıyor .Birşey olacağını sanmıyorum.
  • zarar vermez, aksine voltaj ve akım düştüğü için daha uzun ömürlü olması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorn

zarar vermez, aksine voltaj ve akım düştüğü için daha uzun ömürlü olması gerekir.

iyi o zaman kalsın bari
  • Bu arada arkadaşlar böyle bir durum var 4.2 de olmasına rağmen turboda voltaj aynı kalıyor acaba programdamı sorun var ?

Al suite ve cpu ayarları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malcolmxccc1994 -- 9 Ocak 2013; 11:48:08 >

• zarar verecegini pek sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.