Şimdi Ara

AMD USTALARI BURAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bende düzelteyim b2 revizyon phenomlar sorunluymuş sana b2 tavsiye ettim ama yanlışlık oldu kusura bakma b3 lerde errata problemi düzeltilmiş.bende düzelteyim
  •  AMD USTALARI BURAYA

ABİT
  • İLGİLENEN TÜM ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUM...

SAYENİZDE ALACAĞIM SİSTEM KAFAMDA YAVAŞ YAVAŞ OTURMAYA BAŞLADI. YALNIZ ŞU DONANIM İŞİNİ BAYA ÇÖZMEYE BAŞLADIM GİBİ
  • ARKADAŞLAR SİSTEMİME KARAR VERDİM. ÖNERİLERİNİZE SUNUYORUM....

AMA BAŞLIK İLE TERS OLDU UYGULAMAM

İŞLEMCİ Intel CPU Q6600 QuadCore 2.4 GHz 1066MHz 8MB
    ANAKART Asus P5K-E/WiFi-AP P35 1333 FSB/DDR2 S+GL+1394+16X
    EKRAN KARTI Asus VGA EAX1550 Silent/HTD 512 MB 128Bit DDR2 16X
    SES KARTI Creative Live 5.1 SES KARTI
    KASA Asus TA-D52 350W ATX Kasa
    HARDDİSK Seagate 250 GB 7200 RPM 16MB SATA2 NCQ
    RAM Kingston 2 GB (2*1) 800 MHz DDR2 HyperX (4-4-4-12)

SIRASIYLA FİYATLARI (USD CİNSİNDEN)
    306
    178
    57
    23
    60
    78
    107

KDV HARİÇ FİYAT 809 USD
    KDV DAHİL FİYAT 954 USD

• harika olmuş bence güle güle kullan

ekleme : sonradan farkettim ama ekran kartı için biraz daha ileriye gitmeni tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost kapısı -- 9 Şubat 2008; 10:15:03 >
  • Asus VGA EN8500GT Silent Magic/HTP 512 MB DDR2 16X 95 usd +kdv

sistemi 40usd+ kdv daha büyüttük...

NEDEN BİLMİYORUM AMA EKRAN KARTINI ASUS ALMALIYMIŞIM GİBİ GELİYOR BANA

quote:

Orjinalden alıntı: dost kapısı

harika olmuş bence güle güle kullan

ekleme : sonradan farkettim ama ekran kartı için biraz daha ileriye gitmeni tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reyha

Asus VGA EN8500GT Silent Magic/HTP 512 MB DDR2 16X 95 usd +kdv

sistemi 40usd+ kdv daha büyüttük...

NEDEN BİLMİYORUM AMA EKRAN KARTINI ASUS ALMALIYMIŞIM GİBİ GELİYOR BANA

quote:

Orjinalden alıntı: dost kapısı

harika olmuş bence güle güle kullan

bence asus'a o kadar çok para verme. ona o fiyatı vereceğine başka markaların 8600GT'lerini ya da 10$ daha ekleyerek Palit 8600GT Sonic+ almanı tavsiye ederim.

• Sana tavsiye AM3 serilerini bekle
  • ekran kartı bu sisteme yakışmıyor

en azından 8600gt veya gts al ben 8600gt-oc edition u 200 ytl den aşağı almıştım 8600gt 8500gt den çok daha iyi asus olunca pek bir şey değişceğini sanmam
  • dosstum 70-80 usd daha kas hd3850 sersi 512 mblik bir kart al üzülmezsin o sisteme 8600gt 2600xt 8500 gt yakışmaz yani bi nevi arabanın şanzıman yürür aksam şase kaporta ferrari ama motor 1.3 multijet hesabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 10 Şubat 2008; 13:07:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: comanchee

dosstum 70-80 usd daha kas hd3850 sersi 512 mblik bir kart al üzülmezsin o sisteme 8600gt 2600xt 8500 gt yakışmaz yani bi nevi arabanın şanzıman yürür aksam şase kaporta ferrari ama motor 1.3 multijet hesabı
  • SAPPHIRE ATI HD3850(256Bit)256MB DDR3 AVIVO 16X

nasıldır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: reyha

SAPPHIRE ATI HD3850(256Bit)256MB DDR3 AVIVO 16X

nasıldır?

güzel ama ati chip setli anakartlarda daha iyi verim alırsn o kartla bu sisteme 8800 serisi yakışır bence

amd den niye vazgeçtin anlamadım bende bayağı bi araştırmadan sonra imzemdaki sistemi aldım amd 4000+ aldım phenomlar ucuzladığı zman onalara direk geçiş yapacam şu andada canavar gibi çalışıyor maşllahı var yani ama genede sen bilirsin
  • S_H_C
    imzanızdaki sistem ne kadara mal oldu?
  • hdd hariç tam kesin bi rakam değil çünki parçaları farklı yerlerden topladım 640 fln tuttu bide ses kartı yazmışın listeye almana gerek yok şu anki bütün anakartalar 6+1 7+1 fln destekleyen ses yongasıyla geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.BLaSTeR -- 11 Şubat 2008; 0:56:29 >
  • abit ve ..msı
    al derim
  • Kardeş sen boşver.Sen başta niyetini söyle.Böyle pat diye söylersen oc severler coşar.Normal bi kullanııcımısın yoksa oc içinmi istiyosun.Normal ev kullanıcıyssan GİGABYTE M59SLİ-S5 boardu öneririm.O işlemciyle bu board Birbiri için yaratılmış gibi.Bence bulursan hiç düşünme alırken..
  • o/c hakkında bilgim yok...

normal ev kullancısıyım...

ama sistemim iyi olsun istiyorum...

yukarıda da yazdığım gibi video, video dönüştürme, ofice uygulamaları, müzik vs amaçlı bir sistem oluşturmak istiyorum...
  • video dönüştürmede atinin avivo olanını almalısın ev kullanıcısı için eğer oyun hastalığın fln yoksa

sapphire hd2600 xt 256mb ddr4 işini fazlasıyla görür şu en son oyunlarıda çok rahat oynarsın
    biraz daha iyisi olsun diyorsan hd3750 alabilirsin tamamen maddiyat meselesi

geleceğe yönelik uygun fiyat olsun diyorsanda msı k9a2 cf anakartını öneririm 150-160 ytl

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.BLaSTeR -- 11 Şubat 2008; 18:01:56 >
  • az önce bir arkadaşa daha tavsiye ettim.

-ASUS M2A-MVP diyorum .ben 4600 AM2 ile kullanıyorum gayet memnunum iyi bir f/p oranına sahiptir.
    -480X 940(AM2) soket yapısındadır.(Tabiiki FX işlemciler ile de kullanabilrisin)
    -AMD Cool 'n' Quiet!™ Teknolojisi
    -isinma sorunu nerdeyse hiç yoktur.
    -Ati crossfire desteği ile aynı anda 2 ekran kartı kullanabilirsin.
    -4 adet max 8GB ram slotu
    -6 kanal onboard ses kartı vardır

ürün mavide 140YTL ye satılıyor.
    Burdan inceleyip yorumlara bakabilirsin.http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=4049

AMD USTALARI BURAYA

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.