Şimdi Ara

AMD Vega GTX 1080'le 1080p'de sınıfta kaldı ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: djsisse

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Olaya bir açıklık getireyim, ortada test mest yok. Tpu sitesi kartın şimdiye kadar sızan bazı özellikleri(onlarda kesin değil) ile ortalama bir performans öngörüsü yapmış. Kartın mimarisi bilinmeden sadece rop/shader/gpu mhz ile gerçek dünya seneryosu oluşturamazsın .

Konuyu açan kişide belliki AMD düşmanı bir tip, hemen gaza gelip konuyu açmış AMD'ye nefretini kusmuş, böyle tiplere acıyorum, firmalar parayı cukkalıyor böyle tiplerde bedavadan firmanın reklamını yapıyor, rakip firmaları kötülüyor.

Benden size tavsiye A markası olur, B markası olur farketmez bir markanın fanatiği olacak kadar boş tipleri bloklayın gitsin, bu tarz boş tiplerin yorumları size birşey katmaz aksine yanlış yönelendirip zamanınızı harcar.

Boş yapma hacı dayı..Çek arabanı Nvdianın önünü kapıyorsun !

Verecek cevabı olmayınca kulturu ve genleri hasarlı her yarım akıl gibi 6 yaşında bir çocuk cevabı kaçınılmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Frozzy45

GTX 1070'ten %11 hızlı bir kart nasıl kötü oluyor? Hay sokayım sizin 4k sevdanıza afedersiniz de. Ayranınız yok içmeye tahtırevanla gidersiniz gezmeye. 4k 4k diye ağlayanların %90'ında (buna ben dahil) VGA 1080p monitör vardır kesin. HDMI, DVI bile yoktur. Oyuncu ve iyi bir sistem isteyenlerin temsili olarak ele alacakları segmentler gtx1070-gtx970 yani kısaca xx70'tir. Yani kısaca bu seviyeyi standart baz almak zorundasınız Vega ile karşılaştırma yaparken. 1080, 1080 ti lüks gaming'e giriyor. Ben şu aralar gtx970'ten 1070'e geçmeyi düşünürken bu haberi duymak beni sevindirmeye yetti.

ne bedavacı konusuyosunuz yavrucum heah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

quote:

Orijinalden alıntı: djsisse

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Olaya bir açıklık getireyim, ortada test mest yok. Tpu sitesi kartın şimdiye kadar sızan bazı özellikleri(onlarda kesin değil) ile ortalama bir performans öngörüsü yapmış. Kartın mimarisi bilinmeden sadece rop/shader/gpu mhz ile gerçek dünya seneryosu oluşturamazsın .

Konuyu açan kişide belliki AMD düşmanı bir tip, hemen gaza gelip konuyu açmış AMD'ye nefretini kusmuş, böyle tiplere acıyorum, firmalar parayı cukkalıyor böyle tiplerde bedavadan firmanın reklamını yapıyor, rakip firmaları kötülüyor.

Benden size tavsiye A markası olur, B markası olur farketmez bir markanın fanatiği olacak kadar boş tipleri bloklayın gitsin, bu tarz boş tiplerin yorumları size birşey katmaz aksine yanlış yönelendirip zamanınızı harcar.

Boş yapma hacı dayı..Çek arabanı Nvdianın önünü kapıyorsun !

Verecek cevabı olmayınca kulturu ve genleri hasarlı her yarım akıl gibi 6 yaşında bir çocuk cevabı kaçınılmaz...

forumda 6 yaşındakı cocuklar konu açamaz diye bir kuralın var olduğunu bilmiyordum güzel abicim şimdi çekip gidiyorum abicim.

• 1080p'de test etmek çok saçma. AMD VEGA kartlarını 4K için optimize ediyor. VEGA alıpta 180p oynayacak insan varsa gülerim. Aynı şekilde GTX 1080 alıpta 1080p oyun oynayanlara da gülerim.
  • Vega yerlerde sürünüyor. >https://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/AMD-Radeon-RX-Vega-ilk-benchmark-testleri-GTX-1070-ile-kafa-kafaya.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djsisse -- 2 Mayıs 2017; 2:57:21 >
  • fero01 kullanıcısına yanıt
    Üste çıkmak için kafatasçılığa başvuran en yeni örnek.
    HBM teknolojisinin performansla alakası yok bir kere. Yepyeni teknolojiler performansla değil yenilikle ölçülür. HBM teknolojisinin de 2.68 kat verim avantajı vardı geçen nesilde, bu nesil daha tabloların açıklandığını görmedik. HBM, performans sınıfında değil, gelişim ufkunda yenilik barındırıyor; yoksa GDDR5 ile 390X, Nvidia'nın hiç bir kere bile kullanmadığı 512-bit ile ulaşılabilecek bantgenişliğini sergiledi. Nvidia'nın son gelişmeleri bellek nezdinde değil, çip önbelleği tarafında oluyor. Bu Vega serisi de söylentiye bakılırsa aynı özellikleri taşıyacak. Üstelik yeni ve daha verimli bellek mimarisiyle geliyor olacak.
    Nvidia'nın sudan eserlerde yüksek performans verdiği değil, yeni ve son teknoloji eserlerde yüksek performans vermesi de teknolojinin istikametine işaret ediyor. Geliştiriciler AMD'nin Directx 12'sine veya Vulkan'ına yatırım yapabilirler. Nvidia da Directx 12 için eklentiler çıkartacağını duyurmuştu. Sabırla bekliyoruz, inşallah lafta kalmaz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.