Şimdi Ara

AMD X24400+ 939p için desteklerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta belirttiğim gibi

işlemcim : x2 4400 939pin 2x1mb cache
    anakart : dfi lanparty sli-dr expert
    psu : LC Power 550W
    ramlerim biraz karışık :) 2x512 elixir 2x1gb hi lvl

soğutma
    cpu cooler : AC Freezer 64 pro
    ramler : herbiri revoltec platin heat sinkli

bu makinede default ayarlarla 1mb super_pi almaya çalıştığımda karşıma çıkan değer resmen yerlerde sürünüyor 42sn gibi
    fsb yi voltaj vermeden en stabil şekilde 227 de çalıştırabiliyorum ki bu daişlemci hızını 2.2 den 2.5 ghz e çıkarıyor ve aynı super_pi testinde bu sefer 36 sn lere iniyorum.
    fakat forumda daha zayıf işlemcilerle 25sn sınırlarını görebilen arkadaşlar var ki ben eşime ait notebookta 1mb lık super_pi de default ayarlarda 31sn gördüm ki bu şu an piyasadaki en ucuz notebooklardan biri (HP 510 = sonoma 2.26ghz 512mb 533mhz ram).

Sizinde tahmin ettiğiniz gibi bu değerleri gördükten sonra çıldırmamak işten bile değil.

nerede yanlış yapıyorum veya neler daha yapmam lazım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılar.

Edit : İlave bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h1ghland3r -- 29 Temmuz 2007; 3:46:05 >

• Acı ama gerçek, yanlış yaptığın bi şey yok, değerler normal.
    Bu arada notebook işlemcisi T5600 ile 25sn, T7200 ile 20sn almıştım. Masaüstünde X2 3800+ var, sürünüyor.
  • amd islemciler zaten super pi de intele gore her zman daha dusuk alıyor takma kafana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.