son bi sorum var, bu haliyle birakiyim mi kendi haline ? voltajla ilgili bisey yapmam gerekiyor mu ? biostan biseyi enable/disable etmem gerekiyor mu ?
Bisey yapmana gerek kalmadi heralde. Oc felan yapilinca voltaj verilir diye biliyorum. Cok sanslisiniz. Nurtopu gibi phenomunuz oldu
buda everest test sonucu anakart maksimum 54 C islemci maksimum 51 C
BIOS AYARLARI
AMD C1E SUPPORT --- AUTO VIRTUALIZATION --- DISABLED AMD K8 COOL&QUIET CONTROL --- AUTO CPU UNLOCK --- ENABLED CPU CORE CONTROL --- MANUAL CPU CORE 2 --- ENABLED CPU CORE 3 --- ENABLED
degismesi gereken bir yer var mi ?
Bende de aynı işlemci var ama anakat GIGABYTE GA-MA74GMT-S2. Bu anakart ile çekirdek açma işlemi yapılabilir mi ?
Çekirdeği açtım ama windows xp logosu ve yükleme çubuğu çıktıktan sonra masaüstü gelmeden hemen önce reset atıp duruyor. Voltaj değerlerini arttırdım ama çözüm olmadı. Sizce bundan sonra ne yapmalıyım ?
quote:
Orijinalden alıntı: Hypericum Çekirdeği açtım ama windows xp logosu ve yükleme çubuğu çıktıktan sonra masaüstü gelmeden hemen önce reset atıp duruyor. Voltaj değerlerini arttırdım ama çözüm olmadı. Sizce bundan sonra ne yapmalıyım ?
4. Cekirdek bozuk ugrasma
ARKADAŞLAR BENDE DE X3 445 VAR.ANAKARTIM M3A78-EM.BENİM ANAKARTIMDA DA AÇILMASI MÜÜMKÜNMÜDÜR.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme