Arkadaşlar merhaba bende uzun süredir kasa toplama telaşındaydım doların durumu neticesinde çok alt üst oldum ve bütçeme göre kasa toplamak istiyorum . AMD x8 8300 işlemci ile 8350 arasındaki 250 liralık fark kafama takıldı ?
Aralarında görünen kısım öyle ahım şahım bi performans farkı yok ve 250 liraya yakın fark var. Ben O.C yapmayacağım stok hızla kullanacağım. AMD x8 8300 serisinde kronik bir sorun mu var ? fiyat neden bu denli düşük ? yardımlarınızı bekliyorum.
8300 3.3 ghz turbo ile 3.7ghz 8350 4.0 ghz turbo ile 4.2ghz Bariz bi performans farkı olur , 250 liraya değermi orasını sen bilirsin ama 8300 yanına 100 liralık bi soğutucu alırsan overclock ile 8350 ve ustu performans alabilirsin .
Ben öyle üstün bir performans beklemiyorum işlemcinin 2.el sıfır gibi bir modeli 300 liradan buldum acaba bir sorun olur mu ? kutu fatura stok fanı varmış söylediğine göre hiç kullanılmamış ama güvenemedim bir türlü..
Alıp sıfır sattıgına göre bi problemi vardır.
Söylediğine göre ekrana görüntü gelmiyormuş , Vatan Bilgisayar'da arıza anakartta diye tesbit edip yeni anakar
32bit değerde üstün yanları ortada 250 lira gibi bi rakam için değer mi kararsızım....
değmez. ben daha iki hafta önce aldım fx 8300. orta karar bi soğutucuyla yani tt contac 21 ile 4.2 ghz de fevkalade stabil kullanıyoum. hatta 4.2 için kendi kullandığım değerleri de vereyim. gördüğün gibi işlemci 1.306 gibi bir voltajla bu hıza çıkabiliyor. 8350 nin stok değeri 1.38 falan diye biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giyotyn -- 28 Ekim 2015; 22:33:43 >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme