Bildirim
amd64 3000, msi k8tneo board vıa chıpset ve atı radeon 9800se var guc kaynagı kac watt olmalı ...
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
420 watt ve 480 watt tagan öneririm -
tesekkuler pekı nerden bulabılırım bu tagan marka power supply ları bı lınk alabılırmıyım eger mumkunse ? -
senin bahsettin psu gerçek 300w deildir...
gerçek 300w deli gibin kaldırır o sistemi...
sistem,inde aman aman güç çeken bişi yok ki senin...kaldırır hemi de nasıl kaldırır... -
e pekı o zaman 2 ddr 333 ıle calısoyor alet de pekı neden 3 cu yı takınca yanı 1gb yapınca cuvallıyor makına? 6 cesıt ram deenedım ne denersem denıyım resetlendı veya takıldı board mu bozuk acaba? -
sorun ram-board uyusmazligi gibi,bu artık athlon64 boardlarında klasik hale geldi. -
psu un nedir senin onu söle bakalım sen bi...
hakkaten 300w ise psun olay kesinlikle boardında seninn...
ha markasız psu ise zaten oc olayına falan sakın girme makinandan olursun... -
oc dusunmuyorum sadece aletı 1gb ram ıle calıstırmak ıstıyorum psu aopen 300watt aopen kasa ıle geldı zamanında yane 5 ay once 60 dolara aldım kasayı -
aopen 1gb ramler hiçbir soun çıkarmaz...
bende olan sistem aşada bak oradan işte senden çok daha fazla güç tüketiyorum...oc de var sistemde...ramlerde ve işlemcide...
çatir çatir da gidio...
boardunda sorun senin o zaman...
board ne? -
benım board via chipsetli k8tneo msi'in ılk amd 64 boardlarından hazıran ayında aldım 114 dolar saydım zamanında aldıgım gunden berı 1 gb calıstıramadım stabıl olmadı 2 ram soltu ıle sorunsuz calısıyor yane 760 mb felam calısıyor da 1gb olunca yok ... ramler kıngston 512mb ddr 333 cl2.5 ve elıxır ddr333 cl2.5 256mb baska ramler de denemıstım ayrı ayrı markalarda ama ne olursa olsun 1gb de hep resetlendı daha wındows bıle acılmadan bazen ... -
aynı marka ve model ramleri kullanman gerekiyor maalesef,bende oyle oldu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X