Şimdi Ara

amdsempron64 2600+ ve o/c???? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
2.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada ram i başka slota takmayıda bir dene.
  • ıade kabul ettıler ama fişi unutmusum goturmeyı..yarın gıtcem parayı gerı alıcam ...bu arada kıngstone ram aldım ben cunku forum da anlatılan ramlere param yetmez ayrıca ıkıncı elde ram neredeyse kalmamıs mıllet somurmus...
  • sorum şimdi şöyle olacak kingstone gerçekten kullanıp memnun olduğum bir ram dir fakat o/c potansiyeli nedir???sizce bir deniyim mi?( 512mb pc3200 ddr400 cl3 2,6v ) eğer memnun kalırsam bi tane daha alıcam ..
  • 217 yani 434 mhz e çıkmıştı bende o ram ,

quote:

Orjinalden alıntı: msadi

sorum şimdi şöyle olacak kingstone gerçekten kullanıp memnun olduğum bir ram dir fakat o/c potansiyeli nedir???sizce bir deniyim mi?( 512mb pc3200 ddr400 cl3 2,6v ) eğer memnun kalırsam bi tane daha alıcam ..
  • su degerlerın sempron64 ler arasında yerı nedır???????
  • elimdekı ram elıpa chıp li imiş ilk defa duyuyorum..bilgisi olan var mı? :))))
  • kinstonu yarın alacaksın değil mi?
    skoru bilemeyeceğim, futuremark a üye olup karşılaştırma yapabilirsin (orb kısmı).
    kingston ların overclock yetenekleri oldukça kötü, sorun senin ramle anakart arasındaki bir uyuşmazlıkta olabilir senin ramler bozukta çıkmış olabilir. Bu arada sen ram i vermeden evvel farklı slotlarda denedin mi?
  • denemedım..yanlız kıngstone takılı su an memtest de hata vermıyor .....aynı slota takılı
  • kardeş çok güzel söylüyorsun ama ben o/c nin yanında bir de uyum istiyorum...anakartın ram listesinde kingstone ve samsung var o yuzden kıngston aldım...daha baska sebepler de var kadıkoy e gıttım hıc bır yerde ole kodlu ram falan yok her yerde kıngstone twınmos....
  • gide gide de elipa chip li kıngstone aldım o na yanarım.............
  • eski kingstonmu takılı ?
  • hayır bunu yeni aldım.........
  • ya sonuc olarak kaca ypamamiz gerekli..
    bendede amd64 sempron 2500 ve k8n var dende o7v yapmak istiyorum..
    bios 1009 yuklu vede 256*2 ram var..
    kısaca anlatırsanız sevinirim..
    birde o7v yapan arkadas randıman olmısmı acaba..
  • bu anakart la bı halt olmaz kardeş....
  • @msadi 280fsb falan denedinmi hiç?
    @h_selvi2000 ram in markası ve özellikleri nedir? Yani 3200 mü?
  • kardeşler benim işlemci nin sınırı 250 fsb dir bu bole bılıne................bır de seyı soracaktım bu ram de 50 ns 60 ns 70ns ne anlama gelır??arttıkca ıyı mıdır?
  • dün arka yaptım bilgisayar
    2800+ semp aldık
    8*290da takıldık ram yüzünden twinmos bi yere kadar dayandı
    winfast 6200@6600 id mod + pipe mod
    genel olrak iyi....

@Azimkar
    Psu Fsp 300w ise o sistem için yeterli 03ten çıkıyorsa büyük ihtimal ramden dolayıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeneis -- 19 Ekim 2005, 19:50:19 >
  • şimdi arkadaşlar anladığım kadarıyla eğer bilgisayar açılmıyorsa fsb yi düşürücez...eğer bilgisayar açılıyor fakat xp açılacakken reset atıyor veya xp açılmıyorsa bölen ayarlarımızı kontrol edicez..çünkü ramimizin mhz iyi ayarlamadığımız anlamına geliyor...

tuhaftır ki eskiden yani 3 tane farklı ram birden takılıyken 270 fsb ile bilgisaayr açılıyordu..fakat şimdi tek ram ile en fazla 230 da acıyorum ..bi gariplik var bu işte...
  • ilhami kardeş böleni 100 yapsak olmaz mı?
  • olur bence niye olmasın.
    bu arada gördüğüm yeni üretilen bir dfi anakartta bölen seçenekleri harikaydı mesela ondaki 3/4(150) bende olsa ram imi tam verimle kullanabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.