Şimdi Ara

American Horror Story: NYC | 11. Sezon (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.791
Cevap
19
Favori
91.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kurun bilgisayara, telefona, boxa, televizyona izleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada 9. Sezon başladı. Diğer sezonlar Netflix UK'da mevcut. Ulaşabilenler seyredebilir. Ben 8. Sezonu oradan seyrediyorum. Gerçe diğer sezonlarınıda oradan seyretmiştim, bütün hepsi mevcut. 9. Sezon ise malum yerlere düşmüş. Yorumlar iyi. Mecbur indirdik. Kahveyi de koydum, birazdan seyretmeye başlayacağım.

American Horror Story: NYC | 11. Sezon

• S09 çok iyi bir bölümle başladı. Şahsen favori AHS sezonum bu olacak gibi hissediyorum. Slasher tarzını seviyorsanız bu sezon tam size göre.
  • Umarım güzeldir 1. sezonu baya beğenmiştim.
  • Yeni sezona ben de bayıldım, opening de harika.

• 9.sezon ilk iki bölüm ile güzel başlangıç yaptı. Biraz hızlı ilerliyor gibi.

Bu dizi benim için hep sezonun ilk yarısında iyi iş çıkarıp, ikinci yarısında farklı bir konuya bağlayarak sezonu kötü noktalayan bir dizi oldu. Bu yüzden iyi başlayan sezonun zamanla düşeceğini düşünüyorum. AHS özeti benim için şudur: Sezon çok iyi başlar, hikaye yanlış yöne sapar, finalde Sarah Paulson hangi karakteri oynuyorsa ona bağlanır, karakteri showunu yapar ve biter. Bu yüzden umarım bu kadın bu sezona dahil olmaz.
  • diziyi birkaç gün önce izlemeye başladım şu anda 2. sezon 2. bölümdeyim.

ilk sezon 1-2 bölüm dışında isteyerek izlediğim bölüm olmadı. bence tamamen ergenlerin abarttığı overrated bir dizi.

dizinin adı horror story ama dizide horror yok. saçma sapan totoştan uydurulmuş senaryosu var. o kadar dandirik ki ufak bebelere korksun diye anlatılan hikayelerden de kötü.

ilk sezon bitti 2. sezonda
    farklı hikaye ama aynı karakterler var

üstüne oyunculuklar leş.

dizi hep böyle ergen abartması dizi olarak mı kalıyor devam etmeye değer mi ?

emma roberts var diye bir bakayım dedim açıkcası değmeyecek gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

diziyi birkaç gün önce izlemeye başladım şu anda 2. sezon 2. bölümdeyim.

ilk sezon 1-2 bölüm dışında isteyerek izlediğim bölüm olmadı. bence tamamen ergenlerin abarttığı overrated bir dizi.

dizinin adı horror story ama dizide horror yok. saçma sapan totoştan uydurulmuş senaryosu var. o kadar dandirik ki ufak bebelere korksun diye anlatılan hikayelerden de kötü.

ilk sezon bitti 2. sezonda
    farklı hikaye ama aynı karakterler var

üstüne oyunculuklar leş.

dizi hep böyle ergen abartması dizi olarak mı kalıyor devam etmeye değer mi ?

emma roberts var diye bir bakayım dedim açıkcası değmeyecek gibi.
    ilk iki sezon en iyi sezonlardır, onları beğenmediysen gerisini seyretmene gerek yok.

• Yeni sezonun her bölümü ayrı bir merak konusu. İşler, olaylar çok çabuk değişiyor. Supernatural'in final sezonundaki ilk 2 *** bölümünden sonra, AHS cuma günleri merakla beklediğim dizi haline geldi.

• 3. Bölümde şıngırtının şişman ve gözlüklüyü öldürmemesi efsaneydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neil Patrick Harris -- 27 Ekim 2019; 18:8:10 >
  • Bu 9. sezon 9 bölüm olacakmış. Yani yarın yayına girecek bölümle bitecek bu sezon.
    10. sezon onaylanmış.
  • Evet süper bir finalle bu sezonu da tamamladık. Oldukça keyifli bir sezondu, ilk iki sezonla beraber en sevdiğim sezonlardan biri oldu ve unutmayın 80s never die.. Bu arada İlk sezon Murder House, 5.sezon Hotel ve 9.sezon 1984 hemen hemen aynı temel üzerinden senaryo gelişiyor.
  • Sezon finali süperdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 sezon birden onay aldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.sezon itibaren ben diziden koptum Netflix'e felan eklense diye bekliyorum bayadır ama geleceği yok gibi.
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    Oha harika.

• Ryan Murhpy 10.sezon kadrosunu açıklamış.

Kathy Bates, Macaulay Culkin, Leslie Grossman, Billie Lourd, Sarah Paulson, Evan Peters, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross, Finn Wittrock, 10. sezonda göreceğimiz isimler olacaklar.

.

(
    )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOR0C -- 26 Şubat 2020; 18:34:38 >

• NOR0C kullanıcısına yanıt
    Sarah Paulson, Evan Peters ve Kathy Bates efsane oldu. Ben de diyorum 9. sezonda bir şeyler eksik ama ne? Umarım Lily Rabe de tüm bölümlerde oynar.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Aynen şöyle detaylı paylaşayım;

Poster;

Evde tek başına filminde ki çoçuk da oynuyor.

Emma Roberts bu sezon yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOR0C -- 26 Şubat 2020; 18:47:23 >

• Son sezona başını biraz izledim de sarmadı açıkçası. Çok klişe duruyor herşey. Devam edeyim mi sizce?
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.