Şimdi Ara

American Truck Simulator (2016) [ANA KONU] (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.806
Cevap
78
Favori
119.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arizona baya iyiymiş. Trafik cezaları da fazla değil sanki, 150 km/h ile radara yakalandım 200 dolar ceza yedim sadece
  • Haritanın ölçeklendirmesini büyüteceklermiş, az önce steam duyurusunda gördüm. Oyuna olan ilgimi yeni tır falan eklemedikleri için kaybettim ama şurda dursun

• isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    İşte bu güzel .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Haritanın ölçeklendirmesini büyüteceklermiş, az önce steam duyurusunda gördüm. Oyuna olan ilgimi yeni tır falan eklemedikleri için kaybettim ama şurda dursun

http://blog.scssoft.com/2016/06/the-rescale.html

Evet ölçeklendirmeyi büyütüp gece-gündüz döngüsünü (yani oyun içi zamanı) biraz daha yavaşlatacaklarmış.
    Mesafeler anlamında tamamen gerçekçi olmasa da, biraz daha kayda değer yolculuklar yapma imkanı olacak demektir. Bu bence güzel haber oldu.

Adamlar yazı arasında "takımımız çok kısıtlıydı, o yüzden işler gecikti ama şimdi 10 kişi daha var, devamlı bişeyler yapacağız" tarzı bir açıklama yapmışlar. Bakalım inşallah, göreceğiz

Özellikle ATS anlamında çok çok yavaş kaldılar. Arizona'dan sonra bi kamyon mamyon bişeyler verin bari.

• Ets halen revacta ve cok satanlarda. E haliyle para nereden geliyorsa oraya yatirim yapiliyor.

Bu arada stramdr ats 47 liraya dusmus. Biraz daha bekleyecegim, 3 temmuzda halen bu fiyatta olursa alacagim.

store.steampowered.com
    American Truck Simulator Steam'de
    http://store.steampowered.com/app/270880/?l=turkish

• Indirimler bitene kadar fiyat degismeyecek.Oyunforda 40tl suan.G2a,kinguin gibi yerlerde daha da ucuz olabilir.

Acikcasi 30tl civarina dusse alacaktim ama bu fiyattan zor.Ets2 ye fransa dlcsi ve range t gelince ibre yine oraya kayacak.Ayrica otobusler gelince atsde buyuk bir degisiklik olmazsa ets karsisinda isi zor.

Edit 1: instant gaming:9 euro ~30tl, g2a:35tl. Kredi kartiyla direk odeniyorsa instant gamingde iyi fiyat aslinda.
    Edit 2: instant gaming kredi karti kabul ediyor direk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 25 Haziran 2016; 11:24:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Haritanın ölçeklendirmesini büyüteceklermiş, az önce steam duyurusunda gördüm. Oyuna olan ilgimi yeni tır falan eklemedikleri için kaybettim ama şurda dursun

http://blog.scssoft.com/2016/06/the-rescale.html

Evet ölçeklendirmeyi büyütüp gece-gündüz döngüsünü (yani oyun içi zamanı) biraz daha yavaşlatacaklarmış.
    Mesafeler anlamında tamamen gerçekçi olmasa da, biraz daha kayda değer yolculuklar yapma imkanı olacak demektir. Bu bence güzel haber oldu.

Adamlar yazı arasında "takımımız çok kısıtlıydı, o yüzden işler gecikti ama şimdi 10 kişi daha var, devamlı bişeyler yapacağız" tarzı bir açıklama yapmışlar. Bakalım inşallah, göreceğiz

Özellikle ATS anlamında çok çok yavaş kaldılar. Arizona'dan sonra bi kamyon mamyon bişeyler verin bari.

ETS'de mesafeler uzundu ama yolları çok sevmiyordum (Şu bağlantı ve ayrılım yollarında tek şeride kadar düşmesi v.b) ama kamyonun depoyu bir kere fulledim mi mis gibi uzun yollar yapıyordum. Tehlikeli madde taşırken 60'a sabitleyip gidiyordum. ATS o tadı veremiyordu bana bir tek. Tamam, haritanın bir ucundan bir ucuna gene yaklaşık 50 dakika süren yolculuklar yapıyoruz ama 150-200 galon depo (neredeyse 600 litre mazot yapar) kamyonun da fazla yakmasıyla (Bazen ağır yüklerle 6.0 -47 litre- ortalama ile geldiğim oluyor. Gerçi şu an 7.5 -37.5 litre- falan ortalamam var) depo ibresi çok hızlı iniyor gerçekçiliği baltalıyordu. Haritayı büyütmeleri bile şimdilik gayet iyi olur. Haritadaki çeşitlilik sayesinde gerçek bir yolculuk yapar gibi hissedebiliyorum. Umarım SCS bunu bir tık daha ileri taşır.

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    etsde iskandinavya haritası gayet güzel. Özellikle tek şeritli yollarda multiplayerda oynamak çok zevkli. trollerden bahsetmiyorum tabi ki.

Stresli bir iş hayatına sahip biri olarak bu oyun benim için ilaç oluyor. Ailem bile tır şoförü olsaydın diye takılıyor sık sık
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

etsde iskandinavya haritası gayet güzel. Özellikle tek şeritli yollarda multiplayerda oynamak çok zevkli. trollerden bahsetmiyorum tabi ki.

Stresli bir iş hayatına sahip biri olarak bu oyun benim için ilaç oluyor. Ailem bile tır şoförü olsaydın diye takılıyor sık sık

Oralar biraz kurtarıyor aslında ama ben Amerika atmosferini, Amerikan kamyonlarını falan daha çok sevdim. Troll sayısı da oldukça az.
    Stresli bir iş hayatı benim de başımda var. Ben de bilgisayar oyunları ile atıyorum stresimi. Bazen bir kamyonun durup yol verip selektörle geç işareti yapması bile mutlu ediyor.

• Yorucu bir tempodan sonra stres atmak için iyi oluyor.
    Başka böle stres atmaya yönelik ne var ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Oyunu dün aldım bir kaç sorum olacak en önemlisi benzin alamıyorum çünkü E tusuna basıp motor durdurdugumda stop edip tekrar çalısıyor ve geri gitmeye başlıyor direksiyon olarak V5H snopy var çok kurcaladım fakat bulamadım muhtemeen atlatıdıgımız bir yer var
    Diğer sorum ise oyunda titresim varmı bende çalışmıyorda cvb veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • dha1 D kullanıcısına yanıt
    Snopy direksiyonunun driverini bulup yuklemeniz lazim. Benzer seyi dfgt de de yasadim, her driver 10 a uyumlu degil, tek tek denemek lazim.

Ondan sonra oyuna girin, ayarlardan klavye+ direksiyon secili hale getirin. Tuslari atayin, hassasiyeti vs ayarlayin tamamdir

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Indirimler bitene kadar fiyat degismeyecek.Oyunforda 40tl suan.G2a,kinguin gibi yerlerde daha da ucuz olabilir.

Acikcasi 30tl civarina dusse alacaktim ama bu fiyattan zor.Ets2 ye fransa dlcsi ve range t gelince ibre yine oraya kayacak.Ayrica otobusler gelince atsde buyuk bir degisiklik olmazsa ets karsisinda isi zor.

Edit 1: instant gaming:9 euro ~30tl, g2a:35tl. Kredi kartiyla direk odeniyorsa instant gamingde iyi fiyat aslinda.
    Edit 2: instant gaming kredi karti kabul ediyor direk

Buradan verilen keylere guvenilir mi? Cunku steam bazi keyleri sahte olduklari icin yakalayip deaktif etmisti diye hatirliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Snopy direksiyonunun driverini bulup yuklemeniz lazim. Benzer seyi dfgt de de yasadim, her driver 10 a uyumlu degil, tek tek denemek lazim.

Ondan sonra oyuna girin, ayarlardan klavye+ direksiyon secili hale getirin. Tuslari atayin, hassasiyeti vs ayarlayin tamamdir

Cvb için teşekkür fakat driver yükledim sitesinden işletim sistemimiz 8.1 tuşları atadık ama dediğim gibi olmuyor titreşim yok ama asıl önemli olan E tüşüna bastıgımızda motor durdurma ewet motor duruyor ama anında geri çalışıyor ve Tır geri gitmeye başlıyor ve benzin almanın imkanı yok :)
  • ETS 2 ye göre millerin su gibi akıp gittiği oyun.
  • G2adan cok key aldim dediginiz gibi sorun olmadi hic.Burdaki keylerde sistemden kontrol ediliyor zaten herhangi birseyi var mi yok mu diye.Ets2 keylerinde zaten oyle durum pek olmaz.

• American truck'ın Win 8,1 titreşim için bir driver buldum fakat oyunu açıyor tam sürüş olayına geçince oyundan aıtor fakat unu American Truck ta yapıyor ETS2 de oynatıyor ve titreşimde çalısıyor fakat Americanda malesef bildiğiniz driver varmı win 8,1 için titreşimi çalıştırcak
  • G2A' dan ATS almayı düşünen ve çekinen varsa çıkabilecek sorunlardan dolayı düşünmeden alabilir daha önce 3-4 kez kullanmıştım hiçbirinde sıkıntı olmamıştı son olarak ATS yi aldım yine bir sıkıntı olmadı..
  • American Truck Simulator ETS2 kadar tutulmadı mı nedir ? Bu konu pek canlı değil çünkü.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    oyun şu an çok boş ilave içerikler ve güncellemelerle gelişmesini bekliyoruz. mp haritası da çok boş
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.