Şimdi Ara

American Truck Simulator (2016) [ANA KONU] (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.806
Cevap
78
Favori
119.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan oyun 60 tl sizce almalımıyım ya da indirim gelirmi veya önerebiliceğiniz daha uygun satan bir site varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cklnc

G2A' dan ATS almayı düşünen ve çekinen varsa çıkabilecek sorunlardan dolayı düşünmeden alabilir daha önce 3-4 kez kullanmıştım hiçbirinde sıkıntı olmamıştı son olarak ATS yi aldım yine bir sıkıntı olmadı..

Hocam ben biraz araştırdım bu dediğiniz yerden almak istiyorum bu oyunu bir sorun olmuyor dimi sıkıntı olmazsa birşey sorucam ATS'yi satın aldığınız satıcı profili hangisiydi ?
  • 35 40 tlye düşmesini bekle ya da g2a gibi sitelere bak bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeanti22

quote:

G2A' dan ATS almayı düşünen ve çekinen varsa çıkabilecek sorunlardan dolayı düşünmeden alabilir daha önce 3-4 kez kullanmıştım hiçbirinde sıkıntı olmamıştı son olarak ATS yi aldım yine bir sıkıntı olmadı..

Hocam ben biraz araştırdım bu dediğiniz yerden almak istiyorum bu oyunu bir sorun olmuyor dimi sıkıntı olmazsa birşey sorucam ATS'yi satın aldığınız satıcı profili hangisiydi ?

Dostum hangi satıcıdan aldığımı hatırlamıyorum fakat şuan girip baktım G2A' dan zaten en üstteki satıcının güvenilirlik oranı %100 ondan satın alabilirsin 32 TL' ye.. Ayrıca sıkıntı çıkarsa ticket atıp geri alabiliyorsun paranı..

Daha önce G2A' dan Antivirüs programları, Random Key, Win8 ve American Truck Simulator' ı aldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım.. Tek yapmam gereken satış oranı yüksek olan satıcıyı seçmek ve yorumlarını incelemek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cklnc -- 23 Ekim 2016; 22:07:43 >

• İkinizede çok teşekkür ederim bugün dediğiniz şekilde neredeyse yarı fiyatına aldım oyunu 5 dakika'da key'i teslim ettiler. Benim gibi almak isteyen arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandidas22 -- 24 Ekim 2016; 20:54:22 >
  • Herhangi bir sorun yaşamadan ve uygun bir fiyata almış olmana sevindim.. iyi oyunlar dilerim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Herhangi bir sorun yaşamadan ve uygun bir fiyata almış olmana sevindim.. iyi oyunlar dilerim..

Teşekkür ederim oyundan yana bir sıkıntı yok ama nedense oyuna girince 90 dereceye kadar ısı artışı oldu bu oyundan mı kaynaklanıyor merak ettim ayrıca pc'yi dün temizlemiştim termal macunla ilgili anlayan varsa bakabilir mi arkadaşlar konu burada;

https://forum.donanimhaber.com/m_121339726//tm.htm#121340700

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandidas22 -- 25 Ekim 2016; 14:26:36 >
  • Bende dün kinguinden aldım sonunda oyun güzel olmuş en azından yollar biraz farklı copy-paste yapmamışlar
    Bu arada hallowen dlc i dağıtılıyor kapın hemen.

• Hocam bende yeni başladım ATS kariyer moduna fakat bu dlc'yi nasıl alıcağımı bilmiyorum 5 saat oynadım oyunu toplamda fakat bu hallowen dlc'sini bir türlü alamıyorum rica etsem tarif edebilirmisiniz benmi yanlış yapıyorum anlamadım
  • 5 saat oynadıysanız alabilmeniz gerek.Steam ile login olunca bana cd-keyi verdi direkt.Diğer adımları isterse ekstra olarak onlarıda yapın.(twitterda takip etme,youtube kanalına abone olma vs)
  • Key girip etkinleştirdim hocam fakat ne indirme oldu ne de oyun içinde parçacıda hallowen dlc paketini göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeanti22

Key girip etkinleştirdim hocam fakat ne indirme oldu ne de oyun içinde parçacıda hallowen dlc paketini göremedim

Çünkü daha dlc aktif değil hocam , dlc steamde aktif olunca satın almış olarak gözüküceksiniz.Yanlış anlamadıysam tabi

You can get your key below and activate it now before the release of the DLC on Steam which will happen later this week.
  • Anladım hocam teşekkürler birşey daha sorcam şöyle bir sorunla karşılaşıyorumda neden olabilir siteden en yeni sürümü indirdim ama kurulumda hata çıkıyor American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandidas22 -- 28 Ekim 2016; 17:51:15 >
  • American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]

Peterbilt 389 DLC'si Çıktı
  • Arkadaşlar save adını nasıl değiştirebiliriz ?
  • ATS için 1.5 Güncellemesi incelemesi buyrun arkadaşlar
  • Kara cuma da %50 görürse almayı düşünüyorum.

Multiplayer varmıdır arkadaşlar ?

• Mp için ayri dosya indiriyorsun.

Kara cuma hangi cuma haftaya mı? Yani bir gün mu sadece?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 18 Kasım 2016; 12:50:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Mp için ayri dosya indiriyorsun.

Kara cuma hangi cuma haftaya mı? Yani bir gün mu sadece?

5 gün sonra başlayacak olarak görünüyor. 4-5 günlük süreci kapsar. Güzel indirimler oluyor.

• Aynen bende yüzde 50 indirim bekliyorum. Ets 2 yi bundlestardan aldım güzel bir fiyata. Sıra bunda.

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.