|
amerika apple store'dan Türk Kredi kartıyla alışveriş (2. sayfa)
-
-
Hocam ben gecen sene ekim ayinda aldim. 6s plus 128
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amex ise kartın çok rahat alırsın mesela garanti amex miles smiles gibi vede 3 taksit peşin fiyata vede türkiye içi 1 bilet kazanırsın milden gelen
İşte uyumlu modelden almışsınız , o yüzden dedim uyumlu modeli şuan orda satışta olmayabilir önce bu modeli öğrenmek gerek sonrada orda satışta olup olmadığını
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bişey söylicem bi tanidik 1-2 ay içerisinde america ya gidicek 50-60 dolar vergisi var diyo america da böyle bişey varmi..???varsa cihaz 700 dolara denk geliyo ayrica almasi gereken model numarasinida biliyos ama at&t sprint t mobile yada verizon gibi şeyler hakkinda bilgim yok..!! Almasi gereken hangisi hepsinde türkiye de gecerli model numarasi hepsinde yazilimi..?
Benim model a1634. Ben alirken sadece unlocked sectim.
Eyalet vergisi var hocam
Aldiğin model hangi cihazin 6s mi eğer oysa türkiyede garantisi gecmiyo hatta iphone 7 olsa bile bilgin olsun.!!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 10 Eylül 2016; 16:20:58 >
Arkadaslar ben de 1bucuk ay icerisinde Amerika'dan gelen arkadasima iphone getirtecegim.Buradan internet uzerinden odeme yapip teslimati arkadasimin oradaki adresine yapacagim fakat bazi sorularim var;1.si odemeyi Denizbank hesap kartim ile yaoabilir miyim? (Mastercard logosu var) , 2.si Para dolar hesabimda parayi TL olarak mi tutayim yoksa dolar hesabimdan ceker mi? Yoksa direk YapıKredi kartimin limitini mi artirayim?
Amerika apple online dan Türkiyeden alış veriş yapan oldumu? Ben TR Kredi kartım ile denedim siparişi aldı ancak 3 gün oldu halen apple parayı çekmedi. Sipraişim ise işleme alındı görünüyor. Son zamanlarda bu şekilde alış veriş yapan oldumu ?
-
Bende de aynı durum var hala apple parayı çekmedi.Türk kredi kartımla alışveriş yaptım.Sipariş verildi diyor.Sizinkisi düzeldi mi benimkisi hala provizyonda gözükmüyor.
-
Kargolama aşamasında alınacak , ama öncesinde bankanızlada bir görüşün bu şekilde bir alışverişinizin olduğunu red olmaması için.
-
Yurtdışına gidecek olan arkadaşıma kredi kartımı versem ben kartımla apple mağazasından telefon alabilir mi bu konuda bilgisi olan var mı?
-
Kartınız "yurt dışı kullanımına" açıksa tabi ki kullanabilir ancak çalıntı kart olma ihtimaline karşı mağaza çalışanı kimlik kontrol eder mi onu bilemiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende şimdi sipariş verdim. benden de karttan ödeme alınmadı bekleyip göreceğiz. benim sorum gelecek telefonların burada alışma ile ilgili bir problem olur mu
-
Mağazadan değil online dan alındığı için modelNo seçimi olmuyor , muhtemelen A2651 gelecektir 14PM için. Bununda sanırım garantisi burda olmayacak. Telefonu getiren arkadaşın gümrüğe taıklmazsa kullanırsın kendi pasaportuna kaydettirip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X