nasıl amerika avrupa ve avustralya vatandaşlarıyla tanışabilirim?? antalyaya muğlaya git demeyin param yok otelde çalışmayı düşündüm ama yaşadığım şehirde pek yabancı turist yok anca araplar.. sırf otelde çalışmak için de türkiyenin bi ucuna gidemem şuan corona var zaten. bütün günüm evde geçiyo zamanım var hangi siteleri önerirsiniz asıl amacım evlenmek amacına uygun bi site arıyorum. aynı durumdaki gariban ülke vatandaşı kızlara özel siteler varmış filipinli kızlarla amerikalı bunaklar gibi ama bunların hepsi kızlar için kurulmuş siteler |
Amerika/avrupa vatandaşıyla evlenmek
-
-
İyi derece yabancı dilin varsa eğer bulabilirsin fakat direkt evlilik amaçlı tanışma amaçlı bir site bulacağını sanmıyorum. Anca oyundur, aktivitedir, tatildir böyle bir şekilde tanışıp ilerletebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GalaFans
İyi derece yabancı dilin varsa eğer bulabilirsin fakat direkt evlilik amaçlı tanışma amaçlı bir site bulacağını sanmıyorum. Anca oyundur, aktivitedir, tatildir böyle bir şekilde tanışıp ilerletebilirsin.2 avrupa vatandaşıyla konuşuyodum. birinin tipi ortalamaydı hatta tr şartlarına göre iyi yaşlı da değildi sevinmiştim belki evleniriz hem eu pasaportu hem fit yüzü fena değil yaşı da genç. neyse konuştukça öğrendim ve anladım ki psikolojik sorunlu ve otistikmiş zaten 25 yaşında çalışmıyo ve ailesiyle kalıyodu türkiyede normal ama avrupada değil ordan bile belliymiş hiç arkadaşı yoktu mesajlaşmayı konuşmayı bile beceremeyen bi tipti uğraşmadım daha da
diğeri tipsiz şişko ve evlenmek istemiyo sanırım türkiyeye corona yüzünden gelemem astımım var dedi corona bitecek hep böyle kalmicak dediğimde de bilemiyorum fln diyip geçiştirdi amerikalı biriyle evlenmeyi daha çok isterdim hem evleneceksen vize daha kolay çıkıyo hem de daha çok beğeniyorum. bahsettiklerimi şans eseri buldum
-
ya filipinliler gibi fuhus turizminde çalışırsınız ya da avrupalı eş bulup kaçarsınız. öbür türlü kübalı gibi turiste 5 dolarlık hediye satmaya çalışan aylık 2 dolar maaşlı doktor memur olursunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 15 Kasım 2020; 23:55:59 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X