Şimdi Ara

Amerika Birleşik Devletleri - İran İslam Cumhuriyeti Savaşı (?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Acil şifa dilerim, senin iflah olacağın yok. Etrafa Nefret ve öfke saçmayı fikir üretmek zanneden enteresan bir tipsin. Sekülarizm dediğin işin 200 yıllık tarihi var, bunun öncesi tüm Dünya tarihini çöpe attığının farkında mısın diye soracam ama zaman israfı. Ayrıca Sekülerliğin şampiyonluğunu yapanlar bu son 200 yılda kaç yüz milyon İnsan katlettiler diye bi kendine sor, insan savunurken utanır biraz yerin dibine girer . Ayrıca sekülerliğin zıttı iRan değil, Anadolu varken, Selçuklu, Osmanlı örneği varken gidip en kötü örneği seçiyor

😂😂 Din yüzünden, İslam yüzünden kaç milyon kişi hayatını kaybetti? Ondan bahsetmezsin tabi işine gelmez. Sizin tayfanın çok sevdiği Somali’de Müslüman dini ideoloji kaynaklı Müslüman katliamı yaptı bugün 32 ölü var. Forumun kadrolu Filistin ağlakçıları bir kelime yorum yazmadılar. Her gün böyle kaç tane olay oluyor çoğu haber bile olmuyor. Bana ne dünya tarihinden. Gerici değilim, geride yaşamıyorum, ileriye bakıyorum. Sekülerliğin zıttı tabi ki İrandır, Afganistan’dır başka nereyi örnek vereceğim. İnstagram sansürü ile ilgili konuların birinde dalga geçiyordun “ parmağı ojeli tipler story atamayacak “ diye dalga geçiyordun güya. Senin zihniyetin zaten belli. İslamcısın, yani yasakçı, sansürcü zihniyeti savunuyorsun. İslami terörü savunuyorsun, terör örgütlerini destekliyorsun. Muhtemelen İŞİD falan batı şehirlerini havaya uçururken sevinmişsindir. Sizin tayfa genelde böyledir. Kendine islamist diyen yapıların hiçbirini eleştirmez, hiçbir yasağın sansürün vs karşısında durmaz ama karşınızdakileri hep eleştirirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Virtual Reality kullanıcısına yanıt
    O tren kaçalı çok oldu.Zamanında biz kapıları açmakla tehdit ederken onlarda boş durmayıp yunanlılar sınırını güçlendirsin diye her türlü desteği verdiler ve vermeye de devam ediyorlar.Ayrıca avrupa’ya karşı gelecek ekonomik gücümüz de yok.Yapabileceğimiz tek şey geri göndermek,onu da malum parti gitmeden yapamayız.

Ayrıca avrupa birşey yapar görüşüne de katılmıyorum,birşey yapacak olsalar afrikalı göçmenlerden yaşadıkları sorunlardan ötürü yaparlardı ama şu an hallerinden memnun gözüküyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kangroo kullanıcısına yanıt

Kennedy CIA'i kapatmak mı istemiş? Çok gizli bilgi heralde bu, ilk defa duyuyorum  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.