Şimdi Ara

Amerika'da dil okulu bilmecesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, üniv. 1.sınıf ögrencisiyim ve bu yaz amerikada dil okuluna gitmek istiyorum maddi durumum yeterli felan feşbekan. fakat new york mu los angeles mı ona karar veremedim. yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

• felan feşbekan
    felan feşbekan
    felan feşbekan
    felan feşbekan
    felan feşbekan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACzZ

Merhaba arkadaşlar, üniv. 1.sınıf ögrencisiyim ve bu yaz amerikada dil okuluna gitmek istiyorum maddi durumum yeterli felan feşbekan. fakat new york mu los angeles mı ona karar veremedim. yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Neden USA neden Canada değil ? Vancouver gayet iyi gözüküyor açıkçası. Tabi sadece öneri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Merhaba arkadaşlar, üniv. 1.sınıf ögrencisiyim ve bu yaz amerikada dil okuluna gitmek istiyorum maddi durumum yeterli felan feşbekan. fakat new york mu los angeles mı ona karar veremedim. yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Neden USA neden Canada değil ? Vancouver gayet iyi gözüküyor açıkçası. Tabi sadece öneri.
    dil ögrenmek açıkcası 2. amacım :)o yüzden abd düsunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eden Hoover

felan feşbekan
    felan feşbekan
    felan feşbekan
    felan feşbekan
    felan feşbekan
    ABD'de dil okuluna gitmekte kararlı mısın? Bende seneye dil okuluna gitmeyi düşünüyorum, bence İngiltere daha mantıklı. Çünkü oradaki insanlar gerçek İngilizce konuşuyor, Amerika'da ise değişik aksanlar ve konuşma biçimleri var. Bir dili kendi anavatanında öğrenmek bence daha mantıklı.

Amerika'da kararlıysan iki şehir hakkında bildiklerimi yazayım. Öncelikle dil öğrenme bakımından çok bir fark olacağını zannetmiyorum. LA daha güneyde olduğu için hafif İspanyol aksanı olabilir. Hatta belki biraz İspanyolca da öğrenirsin LA büyük bir şehir, gezilecek çok yer olduğunu düşünüyorum. (Bkz. Hollywood)

NY ise dünyanın en kalabalık şehirlerinden, farklı kültürler ve farklı yerler var. LA ile kıyaslanırsa daha hareketli bir yaz olacağını düşünüyorum. Empire State, Times Square gibi yerler var. Gezilecek yer bakımından da LA dan daha çeşitli.

Edit. Ben yazana kadar birkaç mesaj atılmış, eğer dil 2.amaç ise ABD daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalaNari -- 25 Ocak 2013; 20:13:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BalaNari

ABD'de dil okuluna gitmekte kararlı mısın? Bende seneye dil okuluna gitmeyi düşünüyorum, bence İngiltere daha mantıklı. Çünkü oradaki insanlar gerçek İngilizce konuşuyor, Amerika'da ise değişik aksanlar ve konuşma biçimleri var. Bir dili kendi anavatanında öğrenmek bence daha mantıklı.

Amerika'da kararlıysan iki şehir hakkında bildiklerimi yazayım. Öncelikle dil öğrenme bakımından çok bir fark olacağını zannetmiyorum. LA daha güneyde olduğu için hafif İspanyol aksanı olabilir. Hatta belki biraz İspanyolca da öğrenirsin LA büyük bir şehir, gezilecek çok yer olduğunu düşünüyorum. (Bkz. Hollywood)

NY ise dünyanın en kalabalık şehirlerinden, farklı kültürler ve farklı yerler var. LA ile kıyaslanırsa daha hareketli bir yaz olacağını düşünüyorum. Empire State, Times Square gibi yerler var. Gezilecek yer bakımından da LA dan daha çeşitli.

Edit. Ben yazana kadar birkaç mesaj atılmış, eğer dil 2.amaç ise ABD daha iyi.

Alıntıları Göster
    LA e git. california candir

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

LA e git. california candir

Alıntıları Göster
    Boston da gayet güzeldir ben wat la gitmiştim haftaiçi çalıştım haftasonu da oranın halk eğitim kursu gibi kursları vardı 250$ gayette ucuzdu ingilizce için,ama çoğu arkadaşım 1000$ kursa 1000$ da yanlarında kaldıkları aileye veriyorlardı aylık, para varsa her yer güzel aslında ben memnun kaldım şimdi yükseklisans için okulun bitmesini bekliyorum yine tercihim boston olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: frreestyle

Boston da gayet güzeldir ben wat la gitmiştim haftaiçi çalıştım haftasonu da oranın halk eğitim kursu gibi kursları vardı 250$ gayette ucuzdu ingilizce için,ama çoğu arkadaşım 1000$ kursa 1000$ da yanlarında kaldıkları aileye veriyorlardı aylık, para varsa her yer güzel aslında ben memnun kaldım şimdi yükseklisans için okulun bitmesini bekliyorum yine tercihim boston olacak.

Alıntıları Göster
    Bu ikisi arasından los angeles derim ben ama yukardaki arkadaşın dediği gibi vancouver mükemmel bir seçim olur senin için

• quote:

Orijinalden alıntı: Cruiser33

Bu ikisi arasından los angeles derim ben ama yukardaki arkadaşın dediği gibi vancouver mükemmel bir seçim olur senin için

Alıntıları Göster
    yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, bende la düşünüyorum ama new yorkda new york hanyyy :D arada ki mesafede 2x türkiye. arada bi yerde kaldım gezmek 1. amaç dil de 2. bakalım araştırmaya devam

• quote:

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, bende la düşünüyorum ama new yorkda new york hanyyy :D arada ki mesafede 2x türkiye. arada bi yerde kaldım gezmek 1. amaç dil de 2. bakalım araştırmaya devam

Alıntıları Göster
    big apple akar la bakar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mow_

big apple akar la bakar.

Alıntıları Göster
    big apple bizi bozmasın kardeş
  • quote:

big apple bizi bozmasın kardeş

Alıntıları Göster
    ben 4.5 senedir amerikadayim masteri burda yaptim, sana tavsiyem new york ve los angeles gibi buyuk sehirlerden uzak durman, floridadan da uzak dur, soyle ameirkanin iclerinde pek yabancinin olmadigi bir eyre git tabi ingilizce icin isitiyosan. New yorkda da la da da ingilizce ogrenemzsin cunku pek ingilizce konusan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

ben 4.5 senedir amerikadayim masteri burda yaptim, sana tavsiyem new york ve los angeles gibi buyuk sehirlerden uzak durman, floridadan da uzak dur, soyle ameirkanin iclerinde pek yabancinin olmadigi bir eyre git tabi ingilizce icin isitiyosan. New yorkda da la da da ingilizce ogrenemzsin cunku pek ingilizce konusan yok.

Alıntıları Göster
    Ben olsam New York'u tercih ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khagan

keşke nedenini de belirtseydin güzel kardeşim :)
    ek olarak nyc ve la arasında karar vermeye calısmamın sebebi benım icin gezmek ve eglenmek 1 dil ögrenimi 2 zaten yeterli ingilizcem var teşekkürler.
  • Ben WAT ile gitmeyi dusunuyodum bu dil okulu masrafi ne kadar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Khagan

keşke nedenini de belirtseydin güzel kardeşim :)
    ek olarak nyc ve la arasında karar vermeye calısmamın sebebi benım icin gezmek ve eglenmek 1 dil ögrenimi 2 zaten yeterli ingilizcem var teşekkürler.

Hollywood ünlüsü meraklısı felan değilsen New York daha gezilesi bir yer. Oldum olası Los Angeles'i sevemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Altinozonur

Ben WAT ile gitmeyi dusunuyodum bu dil okulu masrafi ne kadar ?

aylık 3-4.5$ arası degisiyor hocam , tabi bunlar sadece benim bulduklarım ucak ve cep hariç tabi.
  • quote:

quote:

aylık 3-4.5$ arası degisiyor hocam , tabi bunlar sadece benim bulduklarım ucak ve cep hariç tabi.

Alıntıları Göster
    LA iyidir. NY hispanic ve hindu kaynıyor.
  • quote:

quote:

Bi arastirayim su konuyu tesekkurler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

3 aylık bir programı 6000 dolara kapatabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.