Şimdi Ara

Amerika'da yaşıyorum soruları alayım (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
30
Favori
15.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hortlandığına göre bir soru da biz soralım
    Hocam babam Houston dan iş teklifi aldı. Şu an Malatya'da yaşıyoruz. Eğer Texas hakkında bilgi sahibiyseniz bizi de aydınlatabilir misiniz? Sizce gelmeli miyiz? vs. Simdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan987

Hort.

İnternet fiyatlarından, imkanlarından ve AKK'ye benzer bir sistemin olup olmadığından bahseder misin?

Birde sokakta dağın başında devlet bedava Wi-Fi koyuyor olayı doğru mu?

Valla iyi hortlatmissin, kac ay olmus :D.

Fiyatlar soyle benim bulundugum yerde.
     Amerika'da yaşıyorum soruları alayım

Ben extreme olani kullaniyorum gayet memnunum. Up to 30 Mbps diyor ama cogu zaman daha fazlasini aliyorum.

AKK filan yok, kesinti yok, hiz da dusme yok, musteri hizmetleri gayet iyi.

Ama oyle bedava her yerde devlet wifi koyuyo filan olayi yok burada. Olan yer oldugunu da sanmiyorum.
     Amerika'da yaşıyorum soruları alayım Amerika'da yaşıyorum soruları alayım Amerika'da yaşıyorum soruları alayım

• quote:

Orijinalden alıntı: cakovic

Hortlandığına göre bir soru da biz soralım
    Hocam babam Houston dan iş teklifi aldı. Şu an Malatya'da yaşıyoruz. Eğer Texas hakkında bilgi sahibiyseniz bizi de aydınlatabilir misiniz? Sizce gelmeli miyiz? vs. Simdiden teşekkürler

Is ve kariyer hakkinda yorum yapamayacagim ama Houston/Texas guzel bi yer yasanilabilecek sehir/eyalet.
  • orda raptor +8 kaça

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 cigabit internet e sahipmisin ?
    Ki olman lazim 22 sterlin

• No SS No Güven
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

No SS No Güven

Ne ss'i istiyorsun atayim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: agemo

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

No SS No Güven

Ne ss'i istiyorsun atayim ?

Etrafını falan çek

• Hocam evöerde felan böcek oluyor mu ? Örümcek fobim var ciddi derece de çekiniyorum yurtdışından.

National Geographic te izledigimiz büyük iğrenç yaratıklar felan var mı

• Valla sen gibi arkadaslar adina seviniyorum.insallah orada duzenli bi hayat kurup turkiyeye donmek gibi bi hata yapmazsin:)

İnsanlari turk insanindan daha iyi dimi? Kavga gurultu falan cok oluyor mu?

• agemo A kullanıcısına yanıt
    İş bulmak sıkıntı mı?
  • neresindesin dostum? florida taraflarındayım bende miamide yakınsan haberleşelim :)
  • Araba benim degil komsulardan birinin ama yasadigim yer burasi. Normalde cevap yazmiyordum boyle sacma sapan sorular soran insanlara ama sana yazdim kiymetini bil. Birseyler ogrenmek istersen de 5 sayfadir yazdiklarimi , cevapladiklarimi okursun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agemo -- 3 Temmuz 2015; 7:46:50 >
  • Awendel kullanıcısına yanıt
    Hocam guldurdun beni :D , Turkiye'de de biraz yesillik ormanlik alanda ne kadar orumcek bocek varsa burada da (Milwaukee) o kadar var. Rahatsiz edici yaratiklar filan yok yani sehirlerde.
  • Insallah bakalim bir sure daha kalmak istiyoruz bizde.

Insanlari milletlerine gore ayirip iyi kotu demek cok dogru degil bence. Burada da iyi insanlar kotu insanlar var tabi. Ama genel olarak insanlar birbirlerine daha saygili olmaya calisiyorlar, dolayisi ile daha duzenli ve sakin bir hayat var yasadigim yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardman01

İş bulmak sıkıntı mı?

Is bulmak vatandas olmayan ya da greencardi olmayanlar icin zor tabi. Is bulsan, calisma vizesi almak zor (Kura ile) . Vize alsan sinirsiz degil bir sure sonra uzatman ya da sirketinin greencarda sponsor olmasi filan lazim. Surecler biraz uzun ve sikintili.
  • Redzepi kullanıcısına yanıt
    Onceki mesajlarima bakarsan gorursun, wisconsinde yim miami ye uzagiz yani.
  • quote:

Onceki mesajlarima bakarsan gorursun, wisconsinde yim miami ye uzagiz yani.

merhaba dostum okuduğun bölüm MIS galiba türkiyedeki ismi yönetim bilişim sistemleri
    nerede çalışıyorsun birde nasıl gittin bunların cevaplarını ister buraya yaz istersen konuyu editle herkes görsün böyle zor olur :D
  • Bende abd de yasiyorum 23 yildir

Her gun dua ediyorum tr ye geri donebilmek icin

Batakliga bir saplandik bir daha cikamadik

• quote:

Araba benim degil komsulardan birinin ama yasadigim yer burasi. Normalde cevap yazmiyordum boyle sacma sapan sorular soran insanlara ama sana yazdim kiymetini bil. Birseyler ogrenmek istersen de 5 sayfadir yazdiklarimi , cevapladiklarimi okursun :)

Saçma sapan soru sorduğumu düşünmüyorum.İlk mesajda bir şey göremediğim için resim istedim. Yazdıklarınızı ilk mesajı düzenleyip eklerseniz daha iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.