Şimdi Ara

Amerika'dan alışveriş http://www.amerikaexpress.com/ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: @XEL

amerikadan alışveriş içinwww.bhphotovideo.com adresini öneririm arkadaşlar fuji s5700 ü kargo dahil 280 liraya aldım geçen gün ve ups le iki günde geldi,gümrük sorunu da yaşamadımyılbaşından 1 ay sonra diye sanırım

hocam biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisin, 100 dolar üstünde gümrüğe takılıyor ve bir okadarda gümrük ücreti ekleniyor diye biliyorum ben. S5700 270 lirayamı patladı sana

• quote:

Orjinalden alıntı: zorba87
    yav ödemeyi yapacamda admalar hiç cvp vermiyo 2 haftadır bunu öğrenmeye çalışyorum cvp atsalar güvencem:)

Bu başlığın açılmasının sebeplerinden biri maillere cevap verilmemesi. Başlığın tamamını okumuş olmalısınız. Ayrıca bu site ile ilgili bir başlık daha var isterseniz orada yazılanlara da bir göz atın.
  • www.bhphotovideo.com ' u biraz araştırdım. Alışveriş yapanların yorumlarına göre çok güvenilir bir site. Amerikada futbol sahası büyüklüğünde yalnız fotoğraf makinesi satan birde mağazası bulunan bir firma imiş. Fiyatlarıda gayet uygun. Örneğin tr de 470 ytl olan fujı s5700 bu sitede 138 dolar. Ürüne tr ye getirtmeyi düşünürsek toplam fiyat 40 dolarlık ups kargo ile beraber toplamda 237 dolar civarına çıkıyor. Yani yaklaşık 277 ytl ye maloluyor.

İşin asıl düşündüren kısmı ürünün tr de gümrükten geçişi. Bu konuda işler baya karışık. Siteden aldığı ürüne 2 gün içinde kavuşanda var, aldığı ürün gümrükte takılıpta bi ürün fiyatı kadar gümrükten geçirmek için para verip pişman olan da. İnsanın aklını bu durum kurcalıyor. Gümrükte takılırsa tereddütü işleri zorlaştırıyor...

• gümrükte sınır va 100 euro ürünün fatura değeri için.bende ürün fiyatı 130 euro fln oluyodu.sanırım şu tatil zamanlarında 1 ay önce ve sonra sınırın 300 euroya çıkmasından dolayı gümrüğe takılmadı.site bakımından hiç bi sorun yok süper bi site 2 günde geldi bütün siparişlerim burdan gümrükçü birine sordum alışverişi yapmadan önce bu durumu söyleyip bir bu 300 euro sınırını söyledi,bi de %18 kdv vergisi ödeyebilceğimi söyledi.gümrük vergisine tabi olmadığını söyledi.posta yerine ups kargo olması da önemli bence.bi de sitede gift hediye seçeneği var.o seçenek yapılırsa da hediye olduğundan dolayı gümrük sorunu olmayabilir de bi başkası da bunu söyledi bana
  • ee gelmedimi makina hala ??
  • arkadaslarwww.tristatecamera.com adresine de bi bakmanızı öneririm. gittigidiyorda bi arkadasım buradan ürünleri alıp 50-100 dolar iskontosunu alıp satıyor. iyi iş ayrıca bu sitede de gift "hediye" seçeneği mevcut
  • ARKADAŞLAR MRB,

İnternet üzerinden Spot ürünlerin satışı ile ilgili bazı sorular sorulmuş kısaca almak istiyen arkadaşlara bilgi vereyim,

Gittigidiyor sitesinden yada sahibinden.com adreslerinden her marka fotograf makinası satışımız vardır.

Yada isteyenlere sitelerin aldığı %10 komisyon düşülerek havale ilede satış yapmaktayız. Siparişler ödeme yapıldıktan 4 iş günü içerisinde kargoya verilecektir.

Yanlız ister bizden alın ister başkasından ürün sonrası satıcıya ulasabilme vede C Class Chin malı ürünlerden almamaya dikkat edmenizi tavsiye ediyoruz.

Unutmayınızki diger spot satılan ürünlerde satış sonrası şatıcıya ulaşmanız çok zordur, ayrıca ürünlerimizin hepsi AVRUPA PİYASASI için üretilen A CLASS malzeme kalitesinde ürünlerdir. C Class olarak nitelendirilen genelde Çin malı ürünlerden kesinlikle degildir.

30 - 40 YTL ucuza alacagınız hediyesiz ürünlerde hem satıcıya ulaşmanız satış sonrası çok zordur hemde C Class malzeme kalitesinde üretilen mallardandır.

Lütfen detaylı bilgi için Ürün Bilgisi katalogumuzu inceleyiniz.

Lütfen hertürlü sorunuz için

Mail: emstradeturkey@gmail.com

Msn: emstradeturkey@hotmail.com

Web:http://emstradeturkey.spaces.live.com/

Işığınız Bol Olsun...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.