Şimdi Ara

Amerika'dan DMC 12 nasıl getirtebilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
14.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sissil

amerikadan getireceğine amerikaya gitsen bence daha mantıklı = ) hem benzinde ucuz. Yöneticilerimiz sağolsun daha yaşanamaz bir ülke için ellerinden geleni yapıyorlar.Sağolsunlar var olsunlar.

unutmadan araç halen istek üzerine üretilmekte bence fabrikasına bir mail at ve buraya satışının nasıl olacagını konuş derim biraz tuzlu olur ama sıfır bir delorean a sahip olursun.

• Bilmeyenler için not: Geleceğe dönüş filminde Delorean'dan önce düşünülen cisim bir buzdolabıymış.
    Arabaya döndükleri iyi olmuş, yoksa çok fazla çocuğun donarak ölmesine vesile olacaklardı.
  • Ben olsam getirtmezdim. Zira aracın motoru PRV6 denilen 2.800cc Peugeot, Renault ve Volvo'nun geliştirdiği bir motora sahip. Bizdeki Volvo 760'da vardı aynı motor. Üstten çift manifoltlu. Arkadaş 3.20 Bmw ile kalktık. 1. Viteste yan yan bi kalktı. Kalkışımız güzel. 2 de resmen yığıldı.Bi Allah'ın günü o arabanın gittiğini görmedim. Aynı motora sahip Pejoyada bindim renoyada. Onlarda öyle hantaldı. Bide giderken değilde rolantide hararet yapma becerisine sahip bu motor.
     Amerika'dan DMC 12 nasıl getirtebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Caresto

Ben olsam getirtmezdim. Zira aracın motoru PRV6 denilen 2.800cc Peugeot, Renault ve Volvo'nun geliştirdiği bir motora sahip. Bizdeki Volvo 760'da vardı aynı motor. Üstten çift manifoltlu. Arkadaş 3.20 Bmw ile kalktık. 1. Viteste yan yan bi kalktı. Kalkışımız güzel. 2 de resmen yığıldı.Bi Allah'ın günü o arabanın gittiğini görmedim. Aynı motora sahip Pejoyada bindim renoyada. Onlarda öyle hantaldı. Bide giderken değilde rolantide hararet yapma becerisine sahip bu motor.

Haklisin tabi adam gelecege donus filminin arabadini bmw li zengin cocuklarini tokatlamak icin getirmek istemis.. Ne bos adamlar var su forumda ya..

Hort da bunun ayri bi kaniti zaten..

• quote:

Orijinalden alıntı: Caresto

Ben olsam getirtmezdim. Zira aracın motoru PRV6 denilen 2.800cc Peugeot, Renault ve Volvo'nun geliştirdiği bir motora sahip. Bizdeki Volvo 760'da vardı aynı motor. Üstten çift manifoltlu. Arkadaş 3.20 Bmw ile kalktık. 1. Viteste yan yan bi kalktı. Kalkışımız güzel. 2 de resmen yığıldı.Bi Allah'ın günü o arabanın gittiğini görmedim. Aynı motora sahip Pejoyada bindim renoyada. Onlarda öyle hantaldı. Bide giderken değilde rolantide hararet yapma becerisine sahip bu motor.

1992 model Renault 25 Baccara arabam var. 2849cc v6 prv motor.

Kalkmasıyla, oturmasıyla, yürümesiyle, o güzel torkunun etkisiyle rampaları vites düşürmeden, aynı hızla çıkmasıyla, genişliğiyle, konforuyla, oturunca içine gömülen koltuklarıyla, uzar.... Harika bir araba.

Sizin neden bahsettiğinizi hiç anlamadım. Bu araçlar da bu motor da sürat ve performans için değildir! Konfor içindir!

Sürat ve performans için, prv yi üreten firmaların, reel çözümleri vardır. O yıllar için bakınız; Renault 21 turbo quadra.

Saygılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu sahibi arabayı getirip geleceğe gitti heralde ses seda yok.
  • DeLorean İngiltere' ye ithal edildiğinde bile bizim paramızla 40 bin lirayı buluyor. Discovery Channel' de izlemiştim. Türkiye' ye girişi iki katını da geçebilir. Kapıları saymazsak paslanmayacak bir araba isterseniz Alpine A310 veya Alpine GTA tavsiye ederim. Motoru V6 fakat DeLorean ile aynı mıdır bilemiyorum. Bu arabaların en güzel tarafı silecekleri. Wheeler Dealers programındaki Alpine bölümünü izlerseniz sileceklerin nasıl çalıştığının görebilirsiniz.

Alpine GTA

A310

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Kemal Geliyorum -- 21 Aralık 2014; 20:29:36 >

• Antika araç olarak ithal edebilirsin zannedersem bi araştırmalı kanununu hangi madde vs.
  • Gelen geçen fotoğraf çeker.
    Bütün otomobil sitelerinde ve forumlarında adınız geçer.
    Kisaca alınır satarken de her türlü kar edersiniz.
    Hastası vardır.

• DMC 12 yi boşver. Getirtebiliyorsan 82-85 Trans am getir. Önüne de o meşhur hareketli ışığın aynısını koy al sana kara şimşek. DMC 12 ye göre korkunç havan olur
  • Açıkçası konu sahibi ne yaptı merak ediyorum :)))) Yada buradan feyiz alıp da niyetlenip getirten oldu mu acaba? :) paylaşırlarsa tecrübelerini seviniriz ;)
  • Alıcağını sanmıyorum. Zira arkadaş o motoru övdüysede sesi güzel amennada hep sorunlu. Sadece kalkarken idare eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood1991

Neden canım, arka tarafı kesilip cam monte edilmiş ticariler köprüde iken, böyle efsanevi, zaman makinesi neden köprüde olamasın? Bununla şöyle bir İstanbul'u turlamak lazım...Dikkat etmek lazım gerçi , bir an zaman makineliği tutar 1453'e felan gidersiniz...Savaşın ortasında dikkat etmek lazım Bizans gavurları kafanıza kızgın yağ dökebilir.

arka tarafı cam yapmakla araç ticariden çıkmıyor.aracı alırken ötvsini öder ve ruhsata hususi oto yazdırırsanız geçebilirsiniz.hgs ve ogs plaka kaydı üzerinden çalışıyor.aracın tipi üzerinden değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood1991

Neden canım, arka tarafı kesilip cam monte edilmiş ticariler köprüde iken, böyle efsanevi, zaman makinesi neden köprüde olamasın? Bununla şöyle bir İstanbul'u turlamak lazım...Dikkat etmek lazım gerçi , bir an zaman makineliği tutar 1453'e felan gidersiniz...Savaşın ortasında dikkat etmek lazım Bizans gavurları kafanıza kızgın yağ dökebilir.

arka tarafı cam yapmakla araç ticariden çıkmıyor.aracı alırken ötvsini öder ve ruhsata hususi oto yazdırırsanız geçebilirsiniz.hgs ve ogs plaka kaydı üzerinden çalışıyor.aracın tipi üzerinden değil.

Ama eskiden böyle bir olay vardı sonuçta. Birde ben mesajı 2010 yılında yazmışım, o zamanlar tamamen otomatik değildi gişeler galiba , para ödeyerekte geçilebiliyordu.

• Benzinlik sahibisin herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesut4.bahtiyar kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın Hocam. Birkaç fotoğrafına bakmıştım forumda da konusu vardı çok güzel çok rahat bir arca benziyordu.
  • Hort konular silsilesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Güle güle kullanın Hocam. Birkaç fotoğrafına bakmıştım forumda da konusu vardı çok güzel çok rahat bir arca benziyordu.

Çok teşekkür ederim. Konusu var, rahat ve keyifli. Koltuklarına diyecek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabayı isteyenler ozelden mesaj atsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.