Arkadaşlar konuyu açacak yer bulamadım burada sorayım istedim.Amerika'dan bir laptop gelecek burada kaça satabilirim.Özellikleri aşağıda mevcut.1000 usd ye alınacak. Para etmez diyorsanız aldırmayacağım.
TOSHIBA A505-S6012
QUICK SPECS:
Blu-ray Disc® player
harman/kardon® Speakers
500GB HDD with Toshiba Hard Drive Impact Sensor
Wireless-N Wi-Fi®
HDMI-CEC
USB Sleep and Charge
Webcam with Toshiba Face Recognition
TouchPad™ with Multi-touch Control
SPECIFICATIONS:
Operating System: Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit
Graphics: Intel® Graphics Media Accelerator HD with 32MB-1696MB dynamically allocated shared graphics memory
Memory: Configured with 4GB DDR3 1066MHz (max 8GB).
Storage Drive: 500GB (5400 RPM) Serial ATA hard disk drive, TOSHIBA Hard Drive Impact Sensor (3D sensor)
Fixed Optical Disk Drive: Blu-ray Disc® ROM and DVD SuperMulti drive with Labelflash® supporting 12 formats, Maximum speed and compatibility: CD-ROM (24x), CD-R (24x),CD-RW (24x), DVD-ROM (8x), DVD-R (Single Layer, (8x)), DVD-R (Double Layer, (4x)), DVD-RW (6x), DVD+R (Single Layer, (8x)), DVD+R (Double Layer, (4x)), DVD+RW (8x), DVDRAM (5x), BD-ROM (6x), Use Labelflash® media to burn high quality labels directly to disc
Display: 16.0” diagonal widescreen TruBrite® TFT LCD display at 1366 x 768 native resolution (HD), 16:9 aspect ratio
Expandability: ExpressCard™ slot (ExpressCard/34 and ExpressCard/54), Memory Card Reader - Secure Digital, Secure Digital High Capacity, Memory Stick™, Memory Stick PRO™, Multi Media Card, xD Picture Card [shared slot]
Ports: RGB (monitor) output port, HDMI-CEC (REGZA LINK™), S/P DIF output port (shared with headphone port), Microphone input port, Headphone output port, 4 USB v2.0 ports (3 USB + 1 eSATA/USB combo with USB Sleep and Charge), RJ-45 LAN port
Battery: 6 cell (5200 mAh) Lithium Ion battery pack
SOFTWARE: Electronic User’s Guide, Bluetooth Stack for Windows by Toshiba, TOSHIBA Recovery Media Creator, TOSHIBA Media Controller, TOSHIBA Bulletin Board™, TOSHIBA ReelTime™, TOSHIBA ConfigFree®, TOSHIBA Disc Creator, TOSHIBA DVD Player, TOSHIBA Power-saving eco utility™, TOSHIBA Face Recognition, TOSHIBA PC Health Monitor, Hard Disc Drive (HDD) Recovery, Microsoft® Windows Media Player, Microsoft® Works 9, Microsoft® Office Live Essentials (includes Photo Gallery, Messenger, Mail and Writer), Microsoft® Silverlight™, Internet Explorer 8, Adobe® Acrobat® Reader, Google® Toolbar, Corel® DVD MovieFactory® for TOSHIBA, Sun® Java™ 2 Runtime Environment, WildTangent® Orb™ Game Console, Norton Internet Security™ 2010 30-day trial, Microsoft® Office Home and Student 2007 Edition 60-day trial, Toshiba Online Backup, Skype®, Intuit® Quickbooks® Financial Center
1000 lira ekran kartından kaybedıyor aslında ıslemcıden de kaybedıyor ama pıyasaya yenı gırdıgı ıcın i3 işlemci diye kakalayabılırsın gercekte ogrendıgıme gore ı3 ıslemcı p7350 ayarında ıslemcıymıs ama kesın bılmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: kaan1596
1000 lira ekran kartından kaybedıyor aslında ıslemcıden de kaybedıyor ama pıyasaya yenı gırdıgı ıcın i3 işlemci diye kakalayabılırsın gercekte ogrendıgıme gore ı3 ıslemcı p7350 ayarında ıslemcıymıs ama kesın bılmıyorum
Cevap için teşekkürler.Laptop istanbul bilişimde 2200 tl ye satılıyor. 1000 lira biraz az olmadımı bluray player okuyuculu bir laptop için.Ben biraz daha fazla fiyata satılır diye beklemiştim.Tüm piyasayı gezdim hdmi çıkışlı laptoplar 1400 tl den başlıyor.Ve çoğunda e-sata çıkışı yok.Bunda bluray,e-sata,hdmi,harman karbon ses sistemi var. Buna rağmen 1000 tl ye satılacaksa hiç getirmeyeyim daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: dedekaan
quote:
Orijinalden alıntı: kaan1596
Cevap için teşekkürler.Laptop istanbul bilişimde 2200 tl ye satılıyor. 1000 lira biraz az olmadımı bluray player okuyuculu bir laptop için.Ben biraz daha fazla fiyata satılır diye beklemiştim.Tüm piyasayı gezdim hdmi çıkışlı laptoplar 1400 tl den başlıyor.Ve çoğunda e-sata çıkışı yok.Bunda bluray,e-sata,hdmi,harman karbon ses sistemi var. Buna rağmen 1000 tl ye satılacaksa hiç getirmeyeyim daha iyi
Birşeyler getirmeyi düşünüyorsan macbook felan getir onlardan daha fazla kar edersin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme