Bildirim
Amerika'dan gelen kontratlı iPhone 4s Nasıl kırılır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeni ipodun hayirli olsun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Saka bi yana operator ile konusup belki simkilidi kaldirabilirsin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Gevey sim kart alacaksın. Gevey.biz adresinde satış var..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Duvara fırlat
quote:
Orijinalden alıntı: galaxyg
Duvara fırlat
Namıssız benden cok yaşicaksin bunu yazmak icin girmiştim 😁😁😁😁
quote:
Orijinalden alıntı: ercan.1912
Arkadaşlar Amerika'da iPhone 4s geldi. Sim kart takınca operatörü tanımıyor. Sadece WiFi özelliği ile nete girebiliyorum. Ne yaparsam telefon özelliğini kullanabilirim.
Hangi Ülke ve operatör olduğunu öğrenebilir misin? Nette böyle servisler de vardı. Sanırım imei ile 1-2 dolara söylüyorlardı. -
Telefon Amerikadan gelme ama operatörü bilmiyorum. Sim bölümünü açıp sim takabiliyorsun. Sim kilit olsa bile telefon 4-5 yıllık kontrat fakan kalmaz diye düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: ercan.1912
Telefon Amerikadan gelme ama operatörü bilmiyorum. Sim bölümünü açıp sim takabiliyorsun. Sim kilit olsa bile telefon 4-5 yıllık kontrat fakan kalmaz diye düşünüyorum
Kontrat bitmiş olsa da kilidi otomatik kalkmaz, operatörü öğrenip yazışırsanız ücretsiz kalkar. Ya da e-bay de bu işi 5-10 dolara yapanlar var onlardan yardım alabilirsiniz son seçenek gevey kart ile çözebilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X