Şimdi Ara

Amerika'dan geliyorum degerli siparisler getirtilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    16 Aralık houston-istanbul ucagiyla geliyorum. TR-USA fiyat farki olan, almak istediginiz urun varsa teklif edip amazon, bestbuy, ebay gibi sitelerden bir linkini gonderiniz. Tasima ucreti cihazin agirligina ve hacmine gore 200 dolardan baslayacaktir.

Illegal sey tasiyamam (Burda walmartta bile cok guzel silahlar var. bunu bilen arkadaslar boyle tekliflerle gelmesin lutfen )

odeme kismi: kapora alinir. benden eski uyeler, veya guven veren yeni uyeler duruma gore istisna olabilir. referans gosteririm. (forumda olali bes alti yil oldu, YUrtdisinda cikali ihmal ettik biraz)

Acikcasi niyetim oyun bilgisayari, vs 1000 dolarin uzerinde cihazlar getirtmektir ki iki taraf icin hi anlami olsun. (oyun bilgisayari icin sadece bir tanelik yerim kalmistir. Teklif verilip anlasma saglandiginda bu ilan kendi kendini imha edecektir. )

50 dolarlik saat, 300 dolarlik telefon, veya cok agir olan ev esyalari gibi seyler hem fiyat hem tasima acisindan degmeyecegi icin dusunmuyorum.

Aklima gelmeyen bazi ozel istekler olabilir, gormek isterim.

Cok yerim kalmadi ama teklif varsa degerlendirmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u.s.b.3 -- 1 Aralık 2014; 21:05:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Otomobil için 4 adet fren diski ve kaliper getirebilmeniz mümkün müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juzam

Otomobil için 4 adet fren diski ve kaliper getirebilmeniz mümkün müdür?

hocam amazon vs linki atar misiniz?
    Hangi araba, ne marka disk vs lazim. Urunlerin tek tek linklerini atarsaniz degerleniririm.
  • Linkteki setten 2 adet alınacak:

http://www.ecstuning.com/Audi-B8_A4-Quattro-2.0T/Braking/Performance/ES2730470/

Fakat backorderda gözüküyor şu an...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juzam

Linkteki setten 2 adet alınacak:

http://www.ecstuning.com/Audi-B8_A4-Quattro-2.0T/Braking/Performance/ES2730470/

Fakat backorderda gözüküyor şu an...

Hocam cevap yazamadim. Guzelmis bu kit. Kac kilo civarindadir bu? İki kit sirt cantasinda tasinabilir agirlikta mi?
    Almaya, tasimaya deger birsey. Whatsapp numarami pm ile biraktim. Ordan daha hizli irtibat kurariz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u.s.b.3 -- 6 Aralık 2014; 15:35:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OK numaranızı kaydettim. Tam ağırlığı nedir bilmiyorum fakat poryaya oturan kısmı aluminyum olduğu için sırt çantasını yırtacak kadar ağır olduğunu sanmıyorum disklerin. In stock olarak gözükürse umarım tekrar konuşuruz.
  • PM bıraktım vaktiniz olursa olumlu olumsuz geri dönüş yaparsanız sevinirim... kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.