Şimdi Ara

Amerika'dan iPhone 7 Plus satın aldık, Türkiye ile fiyat farkı ne kadar? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
2.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

Sadece telefonu almak amaçlı Amerika'ya gitmek? Hayır.
    İş amaçlı, tatil amaçlı gidip, gitmişken cihazı da aradan çıkarmak? Evet

Sadece iPhone alıp dönülmez herhalde! Bahaneyle gezilir.
  • Oraya gitmişsin bari burda olmayan Pixel al getir de incele...
  • Arkadaşlar abd den tax free denen olay olmuyor sanıyordum ancak oluyormuş bilen nasıl olduğunu anlatabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: spirituals

FETÖ yapmıştır onuda muhakkak.

Alevi ye kız vermeyen Sünniyi de , Doğuluya kız vermeyen Lazı da , Mum söndü diyen herifi de , kısacası hepsini ya Amerika , yada FETÖ yapmıştır.

Madımak vs gibi şeyleri açan arkadaş çok gereksiz bir yerde gereksiz bir konu açmış zaten. Büyük ihtimalle dediğin gibi elinde Winston ile kampüs çimenlerine uzanan "devrimcilerden" oda.

Velhasıl kelam yazdığın şeylerin iğrençliği ve dayanağı olmayan tezlerin seni ondan daha alt plakalara itiyor. Fazlası değil. Özellikle Madımak ile ilgili bir sürü video ve arşiv dosyası var ki bunların bir çoğu paylaşıldı. Faili meçhul bir çok insan kayıplara karıştı. Keza bazıları halen ülkede güzel mevkilerde.

Demem odur ki : halk darbeyi engellerken "hadi Alevi mahallelerine diyen herifler de FETÖ ve Amerika işidir. Ama tezat ki " Amerikasız hiçbir adımımız yoktur." İronik...

İyi forumlar.

İğrençlik lafını kullanman hele ki böylesine tarafsızca bakarmış gibi görünüp sonradan farklı bir yana doğru yazıları kayan birisi için ne diyebilirim inan aklıma gelecek bir sıfat bulamıyorum.

Ayrıca ben şunu söyleyeyim sakın bir yanlış anlaşılma olmasın,sonuçta düzgün bir ifade ile dile getirmişsin.Derdim;alevi,kürt,şii vs vs kıyaslamak değil.Bu vatanda yaşıyorsak herkes aynıdır.

Verdiğim iki örnekte olan şeyleri söyledim.Eğer söylediklerimi yanlış buluyorsanız;sizin deyiminizle iğrenç bir dil ile bunu iletebiliyorsanız,bence şöyle bir şey söyleseniz daha güzel olur.

"Arkadaşım böyle bir şey diyorsun ama doğrusu bu" gibi.

Onun dışında söylediklerim kişisel değil,yine senin tabirin ile video ve arşiv var demişsin.Benim söylediklerimin dışında bir şey bul.

Sana bir ömür boyunca özür dileyeceğim.

Saygılar..

• Jeezy kullanıcısına yanıt
    Çok farklı noktalardayız. Bu sebepten konu benim için uzatılmaya gerek olmayacak kadar yanlıştır.

Ne o böyle bir forum konusunda böyle şeyler açacak arkadaş olmayı yeğlerim , nede ona bu cevabı verecek sen olmayı.

İyi forumlar. Esen kalın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdi reisin meme uçları kess :D

• Avustralya fiyatlarıda benden

• @tropeus77;

Yaptığınız terbiyesizliğin farkında mısınız?

En azından mezarın üstüne kepçe ile toprak atmamışlar. İnsanlar (daha doğrusu önemli siyasiler) daha az beklesin defnedip gidelim diye bir imamın yaptığı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 24 Ekim 2016; 13:05:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

@tropeus77;

En azından mezarın üstüne kepçe ile toprak atmamışlar. İnsanlar (daha doğrusu önemli siyasiler) daha az beklesin defnedip gidelim diye bir imamın yaptığı gibi.

siz ölüye yaptığınız terbiyesizliğin farkındamısınız.. adam bir tane fatiha okurdu kadına.. fatihaya inanıyorsanız, inanmıyorsanız sıkıntı yok tabi.. ama ben inanıyorsunuz diye biliyorum yanlış mı biliyorum.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tropeus77

quote:

@tropeus77;

siz ölüye yaptığınız terbiyesizliğin farkındamısınız.. adam bir tane fatiha okurdu kadına.. fatihaya inanıyorsanız, inanmıyorsanız sıkıntı yok tabi.. ama ben inanıyorsunuz diye biliyorum yanlış mı biliyorum.?

Okunmadığını nereden biliyorsunuz? Ölülere saygı duyun derken bile hem dirilere hem ölülere saygısızlık ediyorsunuz . Duyduğunuz saygı türü sadece fatiha okumak mı? Hem sevdiklerine hemde dolaylı olarak vefat eden kişiye terbiyesizlik yapıp sonra ölüye yaptığınız terbiyesizliğin farkında mısınız diyorsunuz.

Okunmuş mu okunmamış mı bilmiyorum beni,bizi de ilgilendirmez orası ayrı konu. Biz kendi cenazelerimizde okuyoruz, bugüne kadarda hep okutuldu bizim cenazelerde. O cenazede o kişilerin kendi tercihi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tropeus77

quote:

@tropeus77;

Okunmadığını nereden biliyorsunuz? Ölülere saygı duyun derken bile hem dirilere hem ölülere saygısızlık ediyorsunuz . Duyduğunuz saygı türü sadece fatiha okumak mı? Hem sevdiklerine hemde dolaylı olarak vefat eden kişiye terbiyesizlik yapıp sonra ölüye yaptığınız terbiyesizliğin farkında mısınız diyorsunuz.

Okunmuş mu okunmamış mı bilmiyorum beni,bizi de ilgilendirmez orası ayrı konu. Biz kendi cenazelerimizde okuyoruz, bugüne kadarda hep okutuldu bizim cenazelerde. O cenazede o kişilerin kendi tercihi.

her şeyin bir yeri ve zamanı var.. gelin çıkarmıyoruz defnediyoruz.. kişisel tercihleri zaten öyle bir defnedilme şekli yok çünkü.. ve bizde eleştirdik illa yapın demedik.. her koyun kendi bacağından....

• Bu kadar saçma bir haber anca burada yapılabilirdi. Dünyadaki bütün apple storeları için internet sitelerinde fiyat var zaten. Fiyatı gizli sadece satın alındığında öğrenilebilen bir ürün sanki...

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

bunlara gereNk yok gençler. asus zenfone akar

Asus zenfone 3 serisini bi türkiyeye getirsin de önce. Şu an için asus gözümde bitik bir firma, tüm dünya alıp kullanabilecekken bize hala getirmediler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.