Şimdi Ara

Amerika'dan Sifir Iphone 6 64gb (Kayitli - SOK FIYAT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde jelatini ustunde hic kullanilmamis Silver iPhone 6, 64 gb var. Bir onceki cihaz kirildigi icin Apple Store'a 300 dolarin ustunde bir ucret odenerek degistirilmistir, degistirme fisi elimde. Garantisi, kulakligi ve kutusu yok. Sadece sarj kablosu var. 2 hafta sonra Turkiye'de olacagim ve bunu satabilirsem kendime 6s almayi dusunuyorum. Izmir ya da Ankara'da elden teslim edebilirim. Fotolari ekledim ancak elimdeki cihaz biraz kotu oldugu icin pek net cikmadi malesef. Model No: A1586

Edit: Kendim kayit yaptirip teslim edecegim.

Fiyati 1900 tl ye dusurdum. Sanirim kayitli ve sifir iphone 6 64 gb yi bu fiyata bulmak mumkun degildir. Cihaz tamamen sifirdir, sadece garanti suresi doldugu ve kutusu olmadigi icin bu fiyata veriyorum.

Not: Forumun neredeyse 10 yillik uyesiyim. 5-6 satis yapmistim ancak hic referans isteme geregi duymadim. Satisi sadece yuz yuze gerceklestircegimden guven konusunda bir sikinti yasancagini sanmiyorum.

Amerika'dan Sifir Iphone 6 64gb (Kayitli - SOK FIYAT) Amerika'dan Sifir Iphone 6 64gb (Kayitli - SOK FIYAT)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 24 Aralık 2015; 5:21:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Izmirdeyim numara birakirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunt_etehen

Izmirdeyim numara birakirmisin

Mesaj attim.

• pm
  • keske o değişimi turkiyede yapsaydında pasaport kaydı derdiyle ugrasmasaydı alacak olan vatandas :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulgar84

keske o değişimi turkiyede yapsaydında pasaport kaydı derdiyle ugrasmasaydı alacak olan vatandas :)

Hocam Amerika'da yasiyorum. Ilk cihaz da burdan alinma oldugu icin pasaport kaydi her halukarda sart malesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.